Nikki Grahame:

Realitystjerne (38) død

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent.

DØD: Realitystjernen Nikki Grahame er død. Hun ble 38 år gammel. Foto: Can Nguyen / REX / NTB
DØD: Realitystjernen Nikki Grahame er død. Hun ble 38 år gammel. Foto: Can Nguyen / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Big Brother»-stjernen Nikki Grahame er død, 38 år gammel. Det melder vennene hennes på GoFundMe-siden hennes. Dødsfallet bekreftes også av hennes agent til SkyNews.

«Det er med stor sorg vi må gi meddele om at vår kjære venn Nikki gikk bort tidlig fredag 9. april», heter det i uttalelsen fra vennen Leon Dee.

«Det knuser hjertene våre å vite at noen som er så dyrebar ble tatt fra oss i en så ung alder. Nikki berørte ikke bare livet til millioner av mennesker, men også hennes venner og familie som vil savne henne enormt», står det videre.

38-åringen har lenge hatt problemer med anoreksi, og har blitt behandlet for det den siste måneden. GoFundMe-siden ble opprettet for å hjelpe henne gjennom behandlingen.

Det er ikke kjent hva dødsårsaken er.

Reality

Realitystjerna ble kjent da hun tok steget inn i det populære «Big Brother»-huset i 2006. Der kom hun på femteplass. I åra etter har hun imidlertid oså blitt godt kjent gjennom sin egen realityserie «Princess Nikki».

Grahame har også gitt ut to bøker, «Dying' to be thin» og «Fragile». Begge bøker er basert på hennes erfaring med spiseforstyrrelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer