Deshayla «Shay» Harris:

Realitystjerne (29) skutt og drept

29-åringen skal ha vært et «uskyldig offer».

DØD: Realitystjernen Deshayla Harris ble fredag skutt og drept i en skyteepisode i Virginia i USA. Foto: Skjermdump Instagram / Deshayla Harris.
DØD: Realitystjernen Deshayla Harris ble fredag skutt og drept i en skyteepisode i Virginia i USA. Foto: Skjermdump Instagram / Deshayla Harris. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sent fredag kveld lokal tid meldte politiet i USA om det skal hadde vært «en veldig kaotisk kveld på stranden», etter flere hendelser i Virginia Beach.

Da ble det nemlig kjent at det hadde vært en skyteepisode nær sjøen i delstaten, der minst åtte personer hadde blitt skadet. En antatt gjerningsmann ble drept av politiet etter skuddvekslingen.

I tillegg ble to personer skutt og drept i en to ulike hendelser som trolig ikke var knyttet til den første skyteepisoden. En politimann fikk livstruende skader da han ble påkjørt samme kveld.

Nå er to av ofrene identifisert, og ifølge politiet er en av ofrene realitystjernen Deshayla «Shay» Harris (29).

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Uskyldig offer

Virginia Beach-politiet identifiserte 29-åringen lørdag kveld.

Harris ble kjent gjennom realityprogrammet «Bad Girls Club» i 2017, der hun fikk kallenavnet «The Firecracker Fashionista». Hun var en del av vinnerlaget i programmets 17. og siste sesong.

Harris skal ha vært en «tilfeldig tilskuer i den andre skyteepisoden», som fremdeles er under etterforskning, ifølge New York Post. Hendelsen er som nevnt trolig ikke knyttet til den første skyteepisoden, der åtte mennesker ble skadet.

«På dette tidspunktet tror vi virkelig at hun er et uskyldig offer, som sannsynligvis ble truffet av villfarende skudd», uttalte politisjef Paul Neudigate på en pressekonferanse søndag.

Bare timer før skuddvekslingen publiserte 29-åringen to korte videosnutter av seg selv på Instagram. Etter at hun ble identifisert som et av ofrene, har kommentarfeltet blitt fylt opp med kondolanser.

Minnes søsteren

Lørdag publiserte «Bad Girls Club» en uttalelse om den tidligere deltakeren.

«Våre tanker og dypeste sympati går ut til Deshaylas familie og kjære», skrev programmets Twitter-konto.

Realitystjernens søster, Tashara «Shani» Harris, delte kort tid etter et innlegg på Facebook, der hun minnes søsteren. Der delte hun blant annet flere skjermbilder av tekstmeldinger søstrene sendte til hverandre.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

«Min søster, min beste venn, min kjærlighet, mitt hjerte. Den eneste personen som sa de elsket meg hver dag. Personen som sendte melding hver morgen (...) Jeg fikk ikke en tekstmelding fra deg denne morgenen, det knuste hjertet mitt Deshayla. Hjertet mitt gjør så vondt», er blant det hun skriver.

Tre menn i alderen 18-22 er arrestert og siktet i forbindelse med den første skytinga. De er blant annet siktet for bruk av skytevåpen og hensynsløs atferd.

LES OGSÅ: Instagram-profil (17) brutalt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer