- Realityshowet tok nesten knekken på familien

Livet som rockestjerne var ingenting i forhold til hva som foregikk foran kameraene hos familien Osbourne.

VISTE ALT: Da Sharon Osbourne i 2002 fikk kreftdiagnosen insisterte hun på at behandlingen skulle være en del av programmet «The Osbournes».  Samtidig havnet begge barna Jack og Kelly på avrusning. Pappa Ozzy følte på denne tiden at familien var i ferd med å rakne.  Foto: Stella Pictures
VISTE ALT: Da Sharon Osbourne i 2002 fikk kreftdiagnosen insisterte hun på at behandlingen skulle være en del av programmet «The Osbournes». Samtidig havnet begge barna Jack og Kelly på avrusning. Pappa Ozzy følte på denne tiden at familien var i ferd med å rakne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tre år fikk TV-seere verden over følge «The Osbournes» ville livsstil, men nå avslører Ozzy (65) at familien var i ferd med å gå i oppløsning under innspillingen.

- Sharon spurte om jeg ville lage en ny sesong og jeg ble med fordi vi er en familie. Men på slutten var jeg helt utslått, og familien var i oppløsning, sier han til magasinet Time Out.

Black Sabbath-vokalisten har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, men det var ingenting i forhold til hva som skjedde innenfor husets fire vegger før serien ble lagt ned i 2005.

Mens kona Sharon kjempet mot tarmkreft slet barna Kelly og Jack med store rusproblemer.

- Kona mi lå til sengs i ni måneder med kreft og barna mine var på avvenningsklinikk. Jeg holdt på å dø. Jeg ønsket bare å få rock’n’roll-livet tilbake.

Følte seg som en lab-rotte

Ozzy likte ikke å bli observert til enhver tid og følte at TV-serien var mye av grunnen til at familielivet raknet.

- Når jeg ser tilbake er jeg glad vi gjorde det, men jeg er også glad for at vi ga oss etter tre år som lab-rotter. Vi var en relativt normalt familie som ble skutt fra hverandre.

FORFULGT AV TV-KAMERAER: «The Osbournes» var en av de første realityseriene som fulgte en kjendisfamilie. Serien gikk på MTV fra 2002 til 2005.  Foto: REX/A RODRIGUEZ / BEI/All Over Press
FORFULGT AV TV-KAMERAER: «The Osbournes» var en av de første realityseriene som fulgte en kjendisfamilie. Serien gikk på MTV fra 2002 til 2005. Foto: REX/A RODRIGUEZ / BEI/All Over Press Vis mer

I dag går det mye bedre med TV-familien. Mens Ozzy reiser rundt i verden og holder konserter er Sharon blitt programleder i The Talk. Kelly Osbourne er ikke lenger rusavhengig og gjør det godt som TV-reporter. Jack har også blitt rusfri, men har fått diagnosen multippel sklerose. I 2012 giftet han seg og fikk barn.

- Det har tatt tid å få ting på rett kjøl, men det er bra at Sharon har fått en karriere ut av det, mener Osbourne.

LES OGSÅ: Se Sharons bisarre oppførsel på rød løper

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer