Realityprofiler tiltalt for å ha filmet og delt sexvideo

Den fornærmede kvinnen skal ikke ha visst at hun ble filmet.

TILTALT: To mannlige realitydeltakere står tiltalt i Oslo tingrett for å ha filmet en kvinne under sex. Foto: NTB Scanpix
TILTALT: To mannlige realitydeltakere står tiltalt i Oslo tingrett for å ha filmet en kvinne under sex. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april 2019 skal to norske, mannlige realityprofiler ha filmet en kvinne under samleie uten at hun visste det.

Mennene, som er i begynnelsen av 20-årene, hadde samleie med en kvinne i en leilighet i Oslo i fjor. Det hele skal ha blitt filmet - før en av de tiltalte delte videoen på Snapchat.

De står begge nå tiltalt for i ord eller handling å ha utvist seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd i nærvær av eller overfor noen som ikke samtykket til dette.

En av mennene står i tillegg tiltalt for å ha brutt straffeloven § 266, for ved hensynsløs atferd å ha krenket en annens fred - ved å dele videoen.

Tidligere straffedømt

Begge de tiltalte skal ifølge tiltalten ha vært innforstått med at akten ble filmet, da en av dem sto for filmingen - mens den andre vinket og smilte da opptaket ble gjort, og med det støttet handlingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer