SLÅTT TIL DØDE: Lisa Marie Naegle ble funnet drept i en hage i Los Angeles for to og et halvt år siden. Nå er straffeutmålingen klar. Foto: Missing Pieces Network
SLÅTT TIL DØDE: Lisa Marie Naegle ble funnet drept i en hage i Los Angeles for to og et halvt år siden. Nå er straffeutmålingen klar. Foto: Missing Pieces NetworkVis mer

Lisa Marie Naegle:

Realityprofilen ble drept med hammer og begravet i hage

Nå har gjerningsmannen fått sin dom.

Den 20. desember 2016 gjorde amerikansk politi et makabert funn i en hage i Los Angeles. I en grunn grav ble den nakne kroppen til en 36 år gammel kvinne funnet kraftig forslått - kun dekket av et tynt lag med jord og møkk.

To dager tidligere hadde eks-realitydeltaker og sykepleier Lisa Marie Naegle (36) deltatt på en bursdagsfest for en venn i byen Torrance i California. Da Naegle forlot arrangementet og satte seg inn i en bil, var det siste gang hun ble observert i live.

36-åringen, som i 2010 gjorde seg bemerket i realityprogrammet «Bridalplasty», var på dette tidspunktet gift med Derek Harryman. Ifølge ektemannen skal Naegle ha ringt ham den natta hun forsvant, og fortalt at hun var på vei hjem. Dit kom hun aldri.

MELDT SAVNET: Da Lisa Marie Naegle fra San Pedro ikke kom hjem til avtalt tid, meldte familie og ektemann henne savnet. Foto: Missing Pieces Network
MELDT SAVNET: Da Lisa Marie Naegle fra San Pedro ikke kom hjem til avtalt tid, meldte familie og ektemann henne savnet. Foto: Missing Pieces Network Vis mer

Dømt for drapet

Da ektemannen forsøkte å oppnå kontakt med kona søndag, gikk anropene rett til telefonsvarer. Han besluttet å melde henne savnet. Det skulle gå ytterligere to dager i uvisshet, før tragedien var et faktum.

Mandag denne uka ble en 36 år gammel mann, ved navn Jackie Jerome Rogers, dømt til 26 års fengsel for å ha stått bak drapet på Naegle, for så å ha begravet henne i sin egen hage. Det kommer fram i en pressemelding fra Los Angeles County District Attorney's Office.

FUNNET I HAGEN: Liket til Lisa Marie Naegle ble funnet bare dager etter at hun ble meldt savnet. Politiet arresterte deretter eieren av eiendommen, som nå er dømt til 26 års fengsel. Foto: NTB Scanpix
FUNNET I HAGEN: Liket til Lisa Marie Naegle ble funnet bare dager etter at hun ble meldt savnet. Politiet arresterte deretter eieren av eiendommen, som nå er dømt til 26 års fengsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rogers fikk raskt status som mistenkt i saken etter at politiet fikk nyss om at han hadde deltatt på og senere forlatt bursdagsfesten i 2016 sammen med Naegle. Dette ble også bekreftet ved hjelp av overvåkningsvideoer, som blant annet viser at Naegle gikk inn hans bil.

- Mistet kontroll

Under rettssaken har det kommet fram at de to hadde en romantisk relasjon som angivelig var svært turbulent.

Saken fortsetter under:

Mannens forsvarsadvokat, Jeremy Lessem, argumenterte for at ugjerningen skal ha skjedd i affekt, og at det ble gjort av «en mann som hadde mistet fullstendig kontroll».

Det ble også lagt til at Rogers hadde forelsket seg i den gifte kvinnen, og at han forsøkte å bryte sidespranget etter flere måneder hvor hun angivelig skal ha «lekt med følelsene hans», ifølge NBC Los Angeles.

- Miss Naegle fortjente ikke å dø. Dette er en tragedie, men en handling begått av en svært skadet person med begrenset intellekt som brøt sammen og gjorde noe han aldri skulle ha gjort, fortalte Lessem i retten.

Saken fortsetter under.

Ville skjule spor

Rogers ble funnet skyldig i å ha slått i hjel Naegle med minst åtte hammerslag da de to satt i hans bil 18. desember 2016.

Han fraktet deretter liket til sin egen bolig, slo henne ytterligere to ganger for å forsikre seg om at 36-åringen var død, for så å begrave henne i hagen.

Deretter forsøkte han å skjule sporene ved å kvitte seg med 36-åringens klær og eiendeler, før han vasket både drapsvåpenet og bilen. Da politiet arresterte ham dager etter ugjerningen, erkjente Rogers å ha tatt livet av Naegle.

36-åringen var - som nevnt over - deltaker i realityprogrammet «Bridalplasty» i 2010. Der kunne vinneren stikke av med plastisk kirurgi i forkant av sitt eget bryllup. Naegle vant ikke, og siden deltakelsen i «Bridalplasty» hadde hun jobbet som sykepleier i San Pedro.

LES OGSÅ: Stjerneparets hotellovernatting endte i tragedie

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Dette har de aldri gjort før

Dette har de aldri gjort før

Deler splitter nye bilder av bursdagsprinsen

Deler splitter nye bilder av bursdagsprinsen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255