Realityprofil skallet ned dørvakt

Dømt til 21 dagers fengsel.

DØMT: En realityprofil i 20-årene er dømt til fengsel. Foto: Illustrasjonsbilde, NTB Scanpix
DØMT: En realityprofil i 20-årene er dømt til fengsel. Foto: Illustrasjonsbilde, NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av september i fjor ble en mannlig realityprofil i 20-årene bedt om å forlate et utested i Nord-Norge. Nå er han dømt til fengsel for måten han reagerte på.

Mannen skapte «en tilspisset situasjon», og vekterne så seg nødt til å legge ham i bakken, ifølge Avisa Nordland, som først omtalte saken.

Da realityprofilen ble dratt opp igjen fra bakken, skal han ha skallet ned en kvinnelig dørvakt.

Nå er han dømt til 21 dager i fengsel for voldshendelsen.

Hevder sin uskyld

Politifolk som kom til stedet, har også beskrevet realityprofilen som aggressiv. Selv hevder han at det ikke skjedde bevisst, og at han «føk inn i dørvakten med hodet først».

DØMT: Den spanske Youtube-stjerna Kanghua Ren er dømt til fengsel etter å ha servert en uhyggelig kjeksvariant til en hjemløs mann på gata. Video: Youtube/ReSet Vis mer

Retten har valgt å se bort fra mannens versjon av saken på grunn av andre vitners forklaringer. Det at volden var uprovosert og rettet mot en vekter som gjorde jobben sin, er blant det dommerne har påpekt.

Ifølge TV 2 er mannen også dømt for to tilfeller av ordensforstyrrelse, i tillegg til voldshendelsen. I juli i fjor skal han ha vært i slåsskamp med to menn på få timer, skriver kanalen.

Flere straffbare handlinger

Mannens forsvarer, advokat Anders Rydmark, sier til TV 2 at hans klient tar dommen til etterretning, og at de vil ta stilling til om den skal ankes.

Ifølge dommen har realityprofilen begått syv straffbare handlinger de siste fire årene, fra 2016 til 2020.

LES OGSÅ: - Familien er i sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer