Realityprofil anmeldt etter vill Porsche-ferd

Kjørte i ruspåvirket tilstand uten lappen.

REALITYPROFIL ANMELDT: Natt til søndag ble en realityprofil tatt for å kjøre i ruspåvirket tilstand uten lappen. Foto: NTB Scanpix
REALITYPROFIL ANMELDT: Natt til søndag ble en realityprofil tatt for å kjøre i ruspåvirket tilstand uten lappen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til søndag, nærmere halv fire, fikk politiet melding om at en trafikant på E18 i Sandvika skal ha blitt plaget av en Porsche Cayenne.

Det var Budstikka som først omtalte saken.

Ifølge operasjonsleder Tore Solberg skal bilføreren, en kvinne i 20-årene, ha kjørt «aggressivt og presset seg på».

To timer senere fikk politiet kontroll på bilen, og det viste seg at kvinnen verken hadde førerkort eller egne nøkler til bilen. Kvinnen var dessuten også beruset, og ble anmeldt.

DØMT: Den spanske Youtube-stjerna Kanghua Ren er dømt til fengsel etter å ha servert en uhyggelig kjeksvariant til en hjemløs mann på gata. Video: Youtube/ReSet Vis mer

Stoppet ikke bilen

Ifølge Budstikka har eieren av bilen uttalt til politiet at vedkommende ikke ga fra seg nøklene til Porschen frivillig. Dermed var attpåtil bilen tjuvlånt.

Se og Hør var tirsdag ettermiddag i kontakt med politiet i Oslo, som bekreftet hendelsen. De vil imidlertid ikke uttale seg ytterligere.

Tirsdag kveld melder VG at kvinnen i 20-årene er en realityprofil. Overfor avisen uttaler operasjonsleder Tore Solberg seg generelt om hendelsen som utspant seg natt til søndag.

Der kommer det frem at politiet gjorde tegn til at bilen skulle stoppe, men at dette ikke skjedde. Politiet skal deretter ha startet en forfølgelse av bilen, men mistet den ved Majorstuen.

Forfølgelsen ble stanset, da politiet ikke ønsket at sjåføren skulle kjøre i høyere fart eller bli stresset av at politiet lå bak.

- Det skjedde ingen materiell skade underveis, men kjøringen var såpass graverende og farlig at vi slapp bilen og lot den kjøre av gårde. Det var ikke forsvarlig å følge den, uttaler Solberg til VG.

Ruspåvirket tilstand

Som nevnt var det først to timer senere at politiet fikk kontroll på både bilen, realityprofilen og eieren av bilen. Solberg forklarer videre at da politiet påtraff kvinnen, blåste hun over lovlige verdier av alkohol.

Som følge av hendelsen havnet realityprofilen i arresten.

Ifølge VG har kvinnen nå blitt anmeldt for å ha nektet å stoppe for trafikkontroll, kjøring uten gyldig førerkort, uaktsom kjøring og kjøring i ruspåvirket tilstand.

Se og Hør har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med realityprofilen, men vedkommende har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer