Jordan Cashmyer:

Realityprofil (26) funnet død

«16 and Pregnant»-stjernen har gått bort.

DØD: Jordan Cashmyer ble bare 26 år gammel. Foto: @jordancashmyer/Instagram
DØD: Jordan Cashmyer ble bare 26 år gammel. Foto: @jordancashmyer/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityserien «16 and Pregnant» var svært populær da den gikk på MTV fra 2009 til 2014. I likhet med den norske serien «Unge Mødre», fulgte man tenåringer som opplevde å bli mor.

Blant dem som ble kjente gjennom tv-serien var Jordan Cashmyer, som deltok i 2014, sammen med ekskjæresten Derek Taylor og datteren deres, Genevieve «Evie» Shae Taylor (7).

Søndag ble det imidlertid kjent at Cashmyer er gått bort, bare 26 år gammel. Det skriver flere medier, blant andre E! Online. Faren hennes, Dennis Cashmyer jr., bekrefter også dødsfallet på Facebook.

«I går fikk jeg en telefon som en forelder aldri ønsker. Min eldste, elskede datter, Jordan, har gått bort. Hun var bare 26 år gammel. Hjertene våre er virkelig knust. En foreldre bør aldri oppleve å miste et barn, noensinne», skriver han innledningsvis.

«Vær så snill å ha familien vår i dine tanker og bønner mens vi navigerer gjennom denne grusomme tragedien. Vær så snill å forestå og respekter privatlivet vårt. Vi er omringet av kjærligheten og støtten til våre barn, barnebarn og familiemedlemmer», fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer