<strong>FLYTTER SAMMEN:</strong> «Paradise»-paret Henrik Beyer og Ingrid Aguiluz bekrefter at de blir samboere - en knapp måned etter at de bekreftet forholdet. Foto: Privat
FLYTTER SAMMEN: «Paradise»-paret Henrik Beyer og Ingrid Aguiluz bekrefter at de blir samboere - en knapp måned etter at de bekreftet forholdet. Foto: Privat Vis mer

«Paradise Hotel»:

Realityparet blir samboere etter en måned

Henrik Beyer og Ingrid Aguiluz har tatt steget.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om «Paradise Hotel» får mye oppmerksomhet for sex og festing, har det også vist seg å være et program med masse kjærlighet. Årlig finner deltakerne kjærligheten med hverandre, blant sine meddeltakere og på tvers av andre sesonger. Årets sesong, som ble ferdig i slutten av mai, var intet unntak.

Etter noen uker med spekulasjoner, valgte de tidligere deltakerne Henrik Beyer (22) og Ingrid Aguiluz (22) å bekrefte at de var kjærester på finalefesten til årets sesong - som ble arrangert den 30. mai.

Det er altså under en måned siden de to bekreftet at de hadde fått en ekstra god tone, og hadde tatt steget videre til å bli kjærester. I rekordfart har de gått enda et skritt, og blir nå samboere. Det avslører Aguiluz på sin egen blogg fredag kveld.

«PARADISE HOTEL»: Henrik Beyer og Ingrid Aguiluz Fossaa har tidligere meldt at de hadde en greie. På finalefesten til «Paradise Hotel» ble det endelig bekreftet! Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Flytter sammen

«Jeg vet at dersom jeg hadde bodd en annen plass enn der Henrik bodde, hadde jeg uansett vært sammen med han omtrent hver dag. Så det at vi kan bo sammen løser den saken. Det er så sykt å tenke på at jeg har flyttet ut for første gang og blitt samboer med en helt fantastisk gutt», skriver hun på bloggen sin.

Beyer var med i årets sesong av realityprogrammet, og er for tida bosatt i Bergen. Det er hit Aguiluz, som var med i fjorårets sesong, nå har flyttet. I stedet for at hun skulle flytte et annet sted, bestemte de seg for å flytte sammen.

«Jeg er overlykkelig og gleder meg til å ta dere med på denne reisen», skriver bloggeren.

VARME FØLELSER: Henrik Beyer fra årets sesong av «Paradise Hotel» og Ingrid Aguiluz fra fjorårets sesong, har funnet tonen. Video: Kine Falch Vis mer

Kan ikke vaske klær

Til Se og Hør forteller Beyer at de gleder seg til å gå inn i sommeren som samboere. Han har fram til nå bodd hos foreldrene sine, så dette blir en ny opplevelse på mange måter.

- Vi har det kjempebra. Vi holder enda på å flytte inn møbler og andre ting som vi trenger. Dette blir veldig nytt for meg, og jeg aner ikke om hvordan jeg lager mat eller vasker verken klær eller hus, men sammen med Ingrid er jeg sikker på at vi ordner det meste, forklarer han, og fortsetter:

HEVNGJERRIG: Sofie Karlstad er ikke særlig fornøyd etter at hennes tidligere partner Mario havner til køys med Bettina. Hun er da hevngjerrig når hun skal sove sammen med Henrik Beyer. Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

- Jeg gleder meg til å se hvordan vi to utvikler oss.

Ingen av dem legger skjul på at det har gått fort i svingene, men de fikk en sjanse, og bestemte seg for å ta den. Fra de ble kjærester hadde de tullet om å bli samboere, men det skulle altså ikke ta lang tid før spøk ble realt alvor.

Ingrid Aguiluz skapte overskrifter i fjor, da det ble kjent at hun hadde funnet kjærligheten med «Paradise»-deltaker Erik Sæter. De bekreftet forholdet i april, men i juli ble det kjent at de hadde gått fra hverandre.

Da Se og Hør møtte Henrik Beyer i starten av mai, hintet han om at han muligens hadde fått en ekstra god tone med Aguiluz. En knapp måned senere var de altså sammen.

LES OGSÅ: Bryter samarbeidet med Kate og William

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer