«Farmen 2016»:

Realityoppholdet endte i hulking. Derfor valgte «Farmen»-Simen å gi opp

Tapte tvekampen med vilje. Nå tar han et oppgjør med TV 2.

GA OPP: Etter åtte uker på «Farmen»-gården, valgte Simen Amandus Haug Henriksen (34) å reise frivillig hjem. Her med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA OPP: Etter åtte uker på «Farmen»-gården, valgte Simen Amandus Haug Henriksen (34) å reise frivillig hjem. Her med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ikke verdt å være borte så lenge hjemmefra for et sånt surr, med tanke på all dritten den siste uka, sier Simen Amandus Haug Henriksen (34) til Dagbladet.

Det ble med åtte uker på «Farmen». Søndag kveld var realityeventyret over for drammenseren, etter en følelseseksplosjon av en tvekamp.

I forkant hadde Haug Henriksen bestemt seg for at han ikke ville mer. Nok var nok - nå ville han bare hjem.

Amper stemning

- Jeg så ikke lenger poenget med å være der. Spillet hadde blitt skittent, og motivasjonen min var borte, sier han.

For inntil en halv uke siden hadde «Farmen»-deltakeren ingen planer om å reise hjem. Så tok storbonden, Stine Hartmann (31) et valg som skulle forandre alt: Hun utpekte Haug Henriksen til førstekjempe.

Siden førstekjempen må velge tvekamp-motstander av samme kjønn, ble 34-åringen tvunget til å velge mellom to deltakere han hadde knyttet nære bånd til, Marius Hofsøy (24) og Ali Ahmad (29).

De gjenværende «Farmen»-guttas drøm om å stå sammen i finaleuka, var knust. Misnøyen var enorm, og gårdsidyllen forvant på et blunk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer