TERRASSEKRIG: Realitydeltakeren tyr til drastiske tiltak mot sameiets beslutning. Foto: BA/Arne Wanvik
TERRASSEKRIG: Realitydeltakeren tyr til drastiske tiltak mot sameiets beslutning. Foto: BA/Arne WanvikVis mer

Realitykjendis i nabokrig

Tidligere Ungkaren-deltaker fikk fjernet naboens terrasse med motorsag.

SEHER.NO: Det var i Bergen torsdag at en realitykjendis sørget for at  halvparten av naboens terrasse ble fjernet med motorsag.


- Setter han den opp igjen, river jeg den ned på nytt, sier kvinnen til Seher.no.


Kvinnen har tidligere deltatt i Ungkaren på TVNorge. Hun og samboeren bor i etasjen over den omtalte terrassen. Krangelen om byggingen har pågått i halvannet år, ifølge kvinnen.


- Jeg har nektet leilighetseieren å bygge terrasse fordi det er på fellesarealet, og jeg trenger plass til vedlikehold av egen bolig, sier hun til Seher.no.


Hun hevder å ha papirer fra kommunen om at terrassen er ulovlig, og har anmeldt byggeren for dette.

Da ingenting skjedde tok kvinnen og samboeren saken i egne hender. Det vil si, paret leide inn tre håndtverkere som raskt fjernet terrassen med motorsag. 


Jonny Nilsen, formann for sameiet, mener derimot at byggeren har sitt på det rene:


- De som bor der oppe mener terrassen er bygget ulovlig, at den ligger på fellesarealet. Men disse terrassene er noe som styret i sameiet har vedtatt, sier Nilsen til BA.


Totalt dreier det seg om fire leiligheter i sameiet. Realitykjendisen og samboeren skal være de eneste leilighetseierne som protesterer mot terrassen.


- Man kan ikke gi bort fellesareal til en person og redusere verdien på de andre leilighetene, mener den tidligere Ungkaren-deltakeren.

Nå har terrasseeieren anmeldt realitydeltakeren for skadeverk, mens hun har anmeldt ham ulovlig bygging...


LES OGSÅ: Prinsen angrep fotograf

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.