Realitydeltaker tiltalt for vold

Må møte i retten.

TILTALT: En mannlig realitydeltaker i 20-årene er tiltalt for flere forhold. Han skal blant annet ha skallet ned en kvinne i fjor høst. Foto: NTB scanpix
TILTALT: En mannlig realitydeltaker i 20-årene er tiltalt for flere forhold. Han skal blant annet ha skallet ned en kvinne i fjor høst. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En mannlig realitydeltaker i midten av 20-årene er tiltalt for flere forhold i sommer og i høst.

Deltakeren, som har vært å se på tv de siste årene, er blant annet tiltalt for vold, for å ha unnlatt å rette seg etter pålegg og for ordensforstyrrelser.

I tiltalen heter det at realitydeltakeren skal ha skallet en kvinne i ansiktet på et utested i september. Han skal også ha slåss med to personer ved to anledninger på en drosjeholdeplass i sommer.

Det siste tiltalepunktet gjelder at han i sommer ikke etterkom pålegg fra politiet om å forlate sentrum samme kveld som de ovennevnte slåsskampene.

Samlet er han tiltalt for overtredelse av straffelovens paragrafer 271 (kroppskrenkelse), 181 første ledd (ordensforstyrrelser) og politiloven paragraf 30 (unnlate å etterkomme politiets pålegg).

Førstnevnte har en strafferamme på ett år, men kan også straffes med bøter. Den andre overtredelsen kan straffes med seks måneder i fengsel eller bøter. Sistnevnte har en strafferamme på tre måneder, men kan også straffes med bøter.

Saken skal opp i retten allerede i midten av februar. Tiltaltes advokat forteller til Se og Hør at han skal møte sin klient senere denne uken. Han kan derfor ikke kommentere hvordan realityprofilen stiller seg til tiltalen.

Se og Hør har også vært i kontakt med realitydeltakeren selv. Han ønsker ikke å kommentere saken.

Politiadvokaten har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

De siste årene har den mannlige deltakeren vært å se i flere tv-produksjoner, noe som har medført at han har fått tusenvis av følgere i sosiale medier.

LES OGSÅ: - Vær så snill og stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer