Realitydeltaker sitter i fengsel

- Dette stammer fra forhold vi ikke kjente til da vedkommende ble plukket ut til å delta i serien vår.

BAK LÅS OG SLÅ: Den profilerte deltageren i en av høstens TV3-serier soner for tiden en dom i Trøgstad fengsel i Østfold. Foto: Kriminalomsorgen.no
BAK LÅS OG SLÅ: Den profilerte deltageren i en av høstens TV3-serier soner for tiden en dom i Trøgstad fengsel i Østfold. Foto: Kriminalomsorgen.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: To måneder etter at TV3 måtte klippe vekk en deltager fra «Robinsonekspedisjonen» fordi han ikke hadde fortalt at han har sonet flere dommer for seksuelle overgrep mot barn, har en ny realitydeltager havnet i fengsel.

En profilert mannlig realitydeltager soner for tiden en dom i Trøgstad fengsel i Østfold. Etter det Seher.no kjenner til, skal den kriminelle handlingen ha blitt begått før mannen ble valgt ut til realityinnspillingen.

Foreløpig er det ikke kjent hva dommen gjelder, men Øyvind Skovli i TV3 bekrefter til Seher.no at de er kjent med at reality-profilen for tiden sitter i fengsel.

- Dette stammer fra forhold vi ikke kjente til da vedkommende ble plukket ut til å delta i serien vår og det aktualiserer bransjens bønn om tilgang på vandelsattester.

TV-kanalene har for tiden kun mulighet til å spørre potensielle deltagere om de har vært straffedømt tidligere, men ingen mulighet til sjekke deres opplysninger.

I etterkant av av Robinson-skandalen i september sa daværende programdirektør i TV3, Trygve Rønningen, at kanalen heller ikke den gang visste noe om deltagerens kriminelle fortid før serien var ferdig innspilt.

- Vi har hatt et enormt tillitsbrudd fra en av deltakerne i «Robinsonekspedisjonen». Vedkommende har løyet om sin kriminelle fortid til oss, noe vi først fant ut nylig, sa han til Seher.no.

Foreløpig er det ikke kjent om den nye deltagerskandalen vil få noen følger for serien den innsatte mannen er med i.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er da ikke en mann, TV3!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer