Reality:

Realitydeltaker erkjenner straffskyld for vold

Skal ha slått en mann i ansiktet.

TILTALT: En tidligere realitydeltaker møter torsdag i Drammen tinghus. Tiltalte erkjenner straffskyld i en voldssak. Foto: Lise Åserud / NTB
TILTALT: En tidligere realitydeltaker møter torsdag i Drammen tinghus. Tiltalte erkjenner straffskyld i en voldssak. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, torsdag, møter en tidligere realitydeltaker i 20-årene i Drammen tinghus. Realitydeltakeren er tiltalt for å ha «skadet en annens kropp eller helse». I januar 2020 skal tiltalte ha slått en mann i ansiktet, noe som resulterte i et nesebrudd.

Ifølge VG går rettssaken i Drammen fordi hendelsen skjedde der, til tross for at tiltalte bor et annet sted i landet.

De mange TV-kanalene har prøvd seg på det meste av reality-konsepter gjennom tidene, men noen programmer bikker nesten grensa til å bli farlig. Video: Rød Løper Vis mer

Tiltalte erkjenner straffskyld.

I sin forklaring forteller tiltalte at det var en verbal provokasjon som var bakgrunnen for slaget.

- Jeg følte med litt truet. Det var tre stykker og jeg sto der alene. Jeg «snappet» og mistet kontrollen, sier tiltalte ifølge avisen.

- Det er noe som har fulgt meg helt siden det har skjedd. Det setter hele livet ditt på pause. Jeg angrer som faen. Jeg hadde ikke lyst at dette skulle skje. Men man må stå for det man har gjort, og ta lærdom fra det, sier tiltate videre.

Et av de mest sentrale bevisene i saken er en overvåkningsfilm, samt bilder og journal fra legevakten. Det vil bli lagt ned påstand om erstatning for fornærmede, ifølge aktor Sandra Mathisen Andreassen.

LES OGSÅ: «Farmen»-festen havner i retten

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer