KJENDISNATTKLUBB: Voldsepisoden med den profilerte realitydeltageren skjedde utenfor kjendisnattklubben "Barbeint" i Oslo 31. mai. Foto: SCANPIX
KJENDISNATTKLUBB: Voldsepisoden med den profilerte realitydeltageren skjedde utenfor kjendisnattklubben "Barbeint" i Oslo 31. mai. Foto: SCANPIXVis mer

Realitydeltager dømt til fengsel

Spyttet på uteligger og skallet til bargjest.

SEHER.NO: En profilert tidligere realitydeltager er dømt til ubetinget fengsel i 60 dager etter å ha skallet ned en nattklubbgjest i Oslo.

Episoden fant sted 31. mai utenfor Oslo-nattklubben "Barbeint" - som er en av hovedstadens mest yndete uteplasser for kjendiser.

24-åringen tilstår å ha gått til angrep på en annen mannlig gjest etter å ha blitt irettesatt for å ha spyttet på en uteligger.

Siden han erklærte seg skyldig etter begge punktene i tiltalen, fikk han en strafferabatt på 15 dager.  

TV-profilen skal først ha blitt roet ned av dørvaktene på "Barbeint" etter å ha fått kjeft for spyttingen, og gikk mot nattklubbgjesten med utstrakt hånd for å be om unnskyldning.

Da nattklubbgjesten svarte at det ikke var han som skulle ha noen unnskyldning, men uteliggeren, smalt det.

Dette er uprovosert vold. Det er mulig at NN kan ha vært flau over det han hadde gjort, og at han ble såret over at (offerets navn fjernet av Seher.no) ikke tok hans utstrakte hånd. Like fullt er dette uprovosert vold og allmennpreventive hensyn tilsier at det reageres strengt mot slik adferd, skriver Oslo tingrett i domspapirene.

I tillegg til fengselsdommen må den tidligere realitydeltakeren også betale oppreisning på kr 13.000 til offeret, i tillegg til å dekke legeutgifter på kr 780.

Den domfelte TV-profilen har tatt betenkningstid for å bestemme seg om han vil anke saken.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med den tidligere realitydeltageren eller hans advokat.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: TV-kokkens bror bor på gata