Surrogat: Kim Kardashian vil ha sitt tredje barn, men hennes tidligere svangerskaps-problemer stopper henne.  Foto: Scanpix
Surrogat: Kim Kardashian vil ha sitt tredje barn, men hennes tidligere svangerskaps-problemer stopper henne.  Foto: ScanpixVis mer

Kim Kardashian:

Reality-stjernen advart mot å bli gravid igjen

Nå vurderer hun surrogati. 

SEOGHØR.NO: Tobarnsmoren Kim Kardashian West (36) har lyst på et tredje barn, men komplikasjonene fra hennes forrige svangerskap skremmer henne.

Dette avslører hun i den nyeste episoden av reality-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men siden hun tidligere har hatt problemer - valgte hun å ta seg en tur til legen sammen med mamma Kris Jenner (61), ifølge People.

- Du vet aldri om du har det samme problemet som kan være ennå verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det er situasjoner hvor en blødende morkake kan bety liv og død, forteller Dr. Crane.

- Du kan blø ihjel, legger Kris til.

En lege var ikke nok

Men besøket hos Dr. Crane var ikke nok for realitystjernen.

Hun valgte også å ta seg turen til fertilitetslege Dr. Wong for og få en mening til angående saken. Han fraråder henne også å bli gravid, men oppfordrer til å bruke en surrogatmor.

- Når de to legene jeg stoler på forteller meg at det ikke er trygt å bli gravid igjen må jeg høre på dem.

- Men siden jeg ikke kjenner noen som har vært surrogat eller brukt en, så tenkte ikke jeg på det som et alternativ for meg, forteller Kim etter legebesøkene.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTER SEG TIL MAMMA: Kim Kardashian spør moren om råd når hun vil ha sitt tredje barn. Foto: Scanpix 
STØTTER SEG TIL MAMMA: Kim Kardashian spør moren om råd når hun vil ha sitt tredje barn. Foto: Scanpix  Vis mer

Oppsøkte en som hadde brukt surrogat

For å skaffe seg mer erfaring angående bruken av surrogat tok Kim Kardashian kontakt med en kvinne som hadde vært gjennom det.

Denne kvinnen hadde født et barn, men brukt surrogat til nummer to.

Noe av det som kommer frem fra Kim er det spesielle med å bære frem sitt eget barn. Men kvinnen forsikrer henne om at det ikke er noe problem.

- Det er ikke en dag jeg tenker over at kjærligheten for barna mine er annerledes. Du få bære frem et og ha dem nær deg, men den andre er jo der fordi du hadde så utrolig lyst på en til.

Dette får Kim til og åpne øynene. Hun vil vurdere å bruke surrogat, men Kris Jenner er ikke like begeistret.

- Jeg er skremt på dine vegne. Hva om hun føder, tar babyen og går?, spør Kris.

- Det tror jeg ikke hun kan. Og det beste av alt er at jeg kan få meg en ny baby og ingen trenger å vite det før ett år etterpå når vi annonserer det. Men jeg aner ikke om det er for meg. Jeg aner ikke, forteller Kim moren.

Saken fortsetter under bildet.

VIL HA FLERE: To barn er ikke nok for Kim Kardashian. Hun vil ha flere. Foto: Scanpix
VIL HA FLERE: To barn er ikke nok for Kim Kardashian. Hun vil ha flere. Foto: Scanpix Vis mer

Liker ikke å gå gravid

I 2015 ble Kim Kardashian og Kanye West (39) foreldre til gutten Saint West (11 mnd.), og lille North (3) ble storesøster.

Realitystjernen har tidligere vært åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med ektemannen.

FORRIGE SVANGERSKAP: Kim Kardashian fra sitt forrige svangerskap med sønnen Saint West. 
FORRIGE SVANGERSKAP: Kim Kardashian fra sitt forrige svangerskap med sønnen Saint West.  Vis mer

Men selv om Kim gledet seg til å bli mamma igjen, så fortalte hun likevel om hvor forferdelig hun synes det var å være gravid.

- Jeg tror ikke graviditet og meg går bra sammen. Det var veldig vanskelig for meg å bli gravid, så jeg føler meg velsignet over at jeg er det, og i bunn og grunn så er det absolutt verdt det, fortalte hun til E!Online.com og fortsatte:

- Jeg klager ikke, jeg er bare ærlig. Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Glamour»-stjernene