Reality-stjerne mistet babyen

- Åtte uker inn i svangerskapet spontanaborterte jeg, sier Bethenny Frankel.

BERG OG DALBANE: Reality-stjernen Frankel forklarer at det var som en berg og dalbane med følelser etter at hun fikk vite om spontanaborten. Foto: All Over Press
BERG OG DALBANE: Reality-stjernen Frankel forklarer at det var som en berg og dalbane med følelser etter at hun fikk vite om spontanaborten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Bethenny Frankel (42), som er kjent fra serien «The Real Housewives of New York City», samt sin egen serie «Bethenny Ever After», ble i 2010 mamma for aller første gang.

Den gang ble hun og ektemannen Jason Hoppy foreldre til en jente.

Da Frankel denne uken besøkte TV-showet «Today Monday», kom hun med en oppsiktsvekkende avsløring.

- Jeg var gravid med baby nummer to, men åtte uker inn i svangerskapet spontanaborterte jeg. Det var et svært følelsesladd øyeblikk, sier hun ifølge MSN.com.

42-åringen forklarer følelsene som gikk gjennom henne da hun fikk den triste nyheten.

- Det var som en berg og dalbane med følelser. Jeg tenkte på alderen min, på å være kvinne, på om jeg virkelig kan få en ny baby, på at man svikter partneren sin og på hva som ville skje dersom ektemannen min hadde giftet seg med en annen kvinne.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ble mor til en jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer