«1000-Lb. Sisters»

Reality-søstrenes tøffe fortid

Trøblete barndom, helseproblemer, familiedødsfall og mobbing har preget livene til Amy og Tammy Slaton fra TLC-serien «1000-Lb. Sisters».

MYE DRAMATIKK: Søstrene fra realityprogrammet «1000-Lb. Sisters» har opp gjennom årene opplevd mye dramatikk. Foto: TLC
MYE DRAMATIKK: Søstrene fra realityprogrammet «1000-Lb. Sisters» har opp gjennom årene opplevd mye dramatikk. Foto: TLC Vis mer
Publisert

TLC-serien «1000-Lb. Sisters» har skapt stort engasjement blant seerne. Serien følger to søstre med ekstrem overvekt. Amy Slaton-Halterman (34) og Tammy Slaton (35) bor i Kentucky, og man får følge hverdagen deres, familielivet og forsøk på vektnedgang.

Tre sesonger er hittil viet til søstrene. Spesielt Tammy har fått mye oppmerksomhet. I tillegg til overvekt sliter hun med alkoholproblemer og økonomi.

Søstrene har vært åpne om en trøblete barndom, hvor mora sjelden var hjemme, og de måtte sørge for å lage mat selv. Dette ble starten på svært usunne vaner.

Dramatisk

I starten av året kom sesongavslutningen på sesong tre, hvor seerne var vitne til at Tammy gikk gjennom en svært dramatisk opplevelse.

Hun hadde da besluttet å legge seg inn på et rehabiliteringssenter for å jobbe med matavhengigheten sin, men ved ankomst sluttet hun å puste.

Hun ble deretter lagt inn på sykehus på respirator, og lagt i kunstig koma. Etter fire dager våknet hun igjen, etter at familien hadde levd i frykt for å miste 35-åringen, ifølge People.

Hun gjennomgikk en traktormi, som vil si et inngrep hvor det lages et hull i spiserøret for å gjøre henne i stand til å puste midlertidig gjennom strupehodet. Etter tre uker på sykehus fikk Tammy dra tilbake på rehabiliteringssenteret, og er i dag på bedringens vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer