«Too Hot To Handle»:

Reality sjokkerer - taper 62 000 på blowjob

Fysisk kontakt kan koste deg dyrt i Netflix' nye suksess.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer
Publisert
  • OBS: Artikkelen er proppfull av spoilere!

Kjærlighet er i vinden, i hvert fall om vi skal tro Netflix. På rekordtid har strømmetjenesten spydd ut den ene kjærlighetsrealityen etter den andre, og har blant annet hatt stor suksess med «Love is Blind» og «The Circle».

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Førstnevnte program vekket særlig oppsikt, da konseptet var at deltakerne ikke kunne se hverandre før de forlovet seg. Etter samtaler med en vegg mellom seg kunne de bestemme om de ville forlove seg, og først da kunne de møtes ansikt til ansikt. Det resulterte, av åpenbare årsaker, i drama.

Derfor har det også vært knyttet stor spenning til Netflix' nyeste satsing - «Too Hot To Handle». Programinnholdet røpes på ordspillvis i tittelen. Den sexy gjengen, bestående av fem gutter og fem jenter, får nemlig ikke ta på hverandre. Hvis de bestemmer seg for å agere på følelsene sine, vil det koste dem dyrt.

HETT: Deltakerne i «Too Hot To Handle» er kanskje heite, men de får ikke lov til å være nær hverandre. Foto: Netflix
HETT: Deltakerne i «Too Hot To Handle» er kanskje heite, men de får ikke lov til å være nær hverandre. Foto: Netflix Vis mer

Svindyrt

Det er ikke sånn at deltakerne må skrape penger ut av egen lommebok om de velger å følge lystene, men de kan potensielt sitte igjen med en mindre gevinst. Det er nemlig sånn at man tjener penger på å avstå fra fysisk kontakt.

Produsentene av programmet forteller til The Wrap at deltakere som for eksempel er fysne på en blowjob i varmen kan risikere å tape 6000 dollar - eller 62 000 norske kroner. Det trekkes fra den totale premiepotten på 100 000 dollar, rundt en million kroner i dagens kurs. Denne potten skal deles på alle, og det kan derfor bli svært dårlig stemning om noen går for langt.

Desto mer man gjør i den tropiske villaen, desto mindre penger kommer man ut med.

VANSKELIG: Tropiske omgivelser, sexy mennesker og festing er grunnlaget for mang en reality, men i denne skal deltakerne helst holde fingrene av fatet. Foto: Netflix
VANSKELIG: Tropiske omgivelser, sexy mennesker og festing er grunnlaget for mang en reality, men i denne skal deltakerne helst holde fingrene av fatet. Foto: Netflix Vis mer

Litt som i «Ex on the Beach» er det ingen programleder som styrer programmet. De ledes i stedet av roboten Lana, som kan minne litt om en lavalampe, som hver gang deltakerne går over streken informerer dem om hvor mye de har tapt.

Den stive prisen for en blowjob er ikke det eneste deltakerne potensielt risikerer å miste fra potten. Et uskyldig kyss alene koster dem 3000 dollar, eller 31 200 kroner. Prisen for samleie er derimot stivest av alle. Velger deltakerne å hoppe i høyet, må de vinke farvel til 20 000 dollar. Det tilsvarer hele 20 prosent av totalbeløpet, eller 208 000 norske kroner.

DYRT: Et kyss betyr at 31 200 kroner trekkes fra den endelige potten. Det gjelder å motstå fristelsene. Foto: Netflix
DYRT: Et kyss betyr at 31 200 kroner trekkes fra den endelige potten. Det gjelder å motstå fristelsene. Foto: Netflix Vis mer

Viki Kolar og Jonno Richards, som har produsert programmet, sier til The Wrap at det var ikke var helt enkelt for dem å komme fram til disse summene.

- Vi hadde lange diskusjoner for å finne ut av hva slags sum den rette straffen ville være, mens de samtidig kunne klare seg. Det sto ingen oversikt på veggen om at handling x og handling y ville koste det og det, sier Richards.

SKAL, SKAL IKKE?: Programmets produsenter forteller at de selvsagt ville at deltakerne til en viss grad skulle bryte reglene. Derfor var det vanskelig å komme fram til de konkrete summene. Foto: Netflix
SKAL, SKAL IKKE?: Programmets produsenter forteller at de selvsagt ville at deltakerne til en viss grad skulle bryte reglene. Derfor var det vanskelig å komme fram til de konkrete summene. Foto: Netflix Vis mer

Ønsket regelbrudd

Begge forklarer videre at de ville at deltakerne til en viss grad skulle bryte reglene, slik at det ikke bare handlet om pengene.

- Vi hadde mange diskusjoner og debatter rundt prisene. Det var samtaler jeg aldri trodde jeg skulle ha, forteller Richards.

Dersom du ikke ønsker å vite hvordan det gikk med deltakerne, må du slutte å lese her. Programmet ble nemlig sluppet i sin helhet, og ivrige tittere har allerede fått med seg hva den totale potten de ti deltakerne til slutt måtte dele var på.

STUSSLIG: Ingen av deltakerne kan pensjonere seg med pengene de fikk i serien. Totalt satt de igjen med rundt 78 000 kroner hver. Foto: Netflix
STUSSLIG: Ingen av deltakerne kan pensjonere seg med pengene de fikk i serien. Totalt satt de igjen med rundt 78 000 kroner hver. Foto: Netflix Vis mer

Da innspillingen var over, var potten nemlig på 75 000 dollar, noe som vil si at de ti deltakerne fikk 7500 dollar hver - eller 78 000 norske kroner. Det skriver Cosmopolitan.

På et tidspunkt var potten nede i 50 000 dollar på grunn av deltakernes kåtskap, men de klarte å vinne tilbake 25 000 dollar igjen.

Flere har ment at slutten var litt underveldende, siden resten av programmet har vær såpass intenst og spennende. Deltakerne er nok uansett bare glade de kom hjem med noe som helst, etter å ha hatt eplet i Edens hage hengende foran seg i ukevis.

LES OGSÅ: Deler private bilder på bursdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer