Mama June:

- Reality-karrieren henger i en tynn tråd

Det skal ha oppstått full krise mellom tv-seriens produsenter og den kontroversielle reality-kjendisen.

TRUES AV PRODUSENTENE: Det er liten tvil om at June Shannon har hatt en tøff vår etter at hun ble arrestert for narkotikabesittelse. Nå skal gså realityseriens produksjonsselskap true med å avslutte serien dersom hun ikke tar grep. Foto: NTB Scanpix
TRUES AV PRODUSENTENE: Det er liten tvil om at June Shannon har hatt en tøff vår etter at hun ble arrestert for narkotikabesittelse. Nå skal gså realityseriens produksjonsselskap true med å avslutte serien dersom hun ikke tar grep. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom realityserier som «Here Comes Honey Boo Boo» og «Mama June: From Not to Hot» har seerne de siste syv årene kunnet følge June Shannon (40), bedre kjent som Mama June, og hennes familie gjennom alt fra samlivsbrudd til slankeoperasjoner.

I løpet av disse årene har det vært en rekke skandaler. Blant annet ble førstnevnte serie tatt av lufta fordi Mama June innledet et forhold til en mann som tidligere var dømt for å ha misbrukt hennes egen datter seksuelt.

I vår ble det kjent at 40-åringen og hennes nåværende kjæreste, Geno Doak, var arrestert for narkotikabesittelse.

Nå skal hele reality-karrieren stå på spill, da produsentene bønnfaller Mama June om å legge seg inn til rehabilitering.

Det nekter hun å gjøre.

Vis mer

Frykter søksmål

Det er TMZ som melder om krisen mellom tv-seriens produsenter og den kontroversielle reality-kjendisen. Siden Mama June først ble et kjent tv-fjes, skal 40-åringen både ha utviklet en spillavhengighet og en alvorlig rusavhengighet.

Ifølge TMZ skal det nå ha blitt for mye for produsentene, med både stjernens arrestasjon og hennes kontroversielle forhold til Doak - som flere understreker at er et svært usunt forhold.

Kilder hevder til nettstedet at produsentene har forsøkt å skaffe firebarnsmoren hjelp, men at hun selv nekter å ta imot denne. Blant annet skal de ha forsøkt å få henne til å legge seg inn til avrusning.

WE tv, som står bak «Mama June: From Not to Hot», ønsker ifølge TMZ ikke å uttale seg om saken.

ARRESTERT: Mama June ble i mars arrestert sammen med kjæresten for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Mama June ble i mars arrestert sammen med kjæresten for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
FLERE LOVBRUDD: Kjæresten Geno Doak ble arrestert for vold i hjemmet samt narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix
FLERE LOVBRUDD: Kjæresten Geno Doak ble arrestert for vold i hjemmet samt narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

En eventuell slutt på tv-karrieren vil også bety at Mama June mister inntekten, men dette skal foreløpig ikke ha skremt henne til å møte produsentenes krav.

Forrige uke kunne TMZ dessuten melde at 40-åringen hadde lagt ut det meste av sine eiendeler for salg, og en video fra et garasjesalg, publisert av Doak, skal også vise at parets bolig nå nærmest er fullstendig tømt for eiendeler.

Anspent stemning

De siste månedenes hendelser rundt Mama June har også ført til at hennes 13 år gamle datter Alana Thompson, kjent som Honey Boo Boo, nekter å bo sammen med moren. I stedet skal hun ha valgt å flytte inn til storesøsteren Pumpkin (19) - hvis egentlige navn er Lauryn Shannon.

Konflikten med moren skal ikke i seg selv handle om Mama June, men om kjæresten hennes, altså Geno Doak. 13-åringen skal også være blant de mange som har bønnfalt moren om å dumpe kjæresten og legge seg inn på avrusning, ifølge TMZ.

Vis mer

Hendelsen som skal ha fått begeret til å renne over for den unge jenta, skal angivelig ha vært at stefaren kjørte i beruset tilstand, krasjet inn i huset og kollapset på bakken. Moren skal ha måttet hente hjelp fra naboen for å få båret kjæresten inn i huset, ettersom han ikke klarte å gå, skrev nettstedet tidligere i sommer.

LES OGSÅ: Stesøster står frem som farens overgrepsoffer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer