«Naked and Afraid»:

Reality-deltaker funnet død

Reality-profilen ble 35 år gammel.

GIKK BORT: Melanie Rauscher ble funnet død forrige uke, 35 år gammel. Foto: Discovery Channel
GIKK BORT: Melanie Rauscher ble funnet død forrige uke, 35 år gammel. Foto: Discovery Channel Vis mer
Publisert

Melanie Rauscher ble et kjent fjes da hun var deltaker i realityserien «Naked and Afraid».

For litt over en uke siden ble hun funnet død, bare 35 år gammel. Det melder TMZ. Ifølge nettstedet døde hun i en bolig i Arizona.

Rauscher passet en hund i en bolig i Prescott mens eierne var på ferie, ifølge Corey Kasun i politiet i Prescott. Det var da eierne av hunden kom hjem fra ferie at de fant reality-profilen død på senga i gjesterommet.

Det vil foretas medisinske undersøkelser for å finne årsaken til Rauschers dødsfall. Ifølge politiet er det ingen åpenbare tegn på narkotikamisbruk eller på at noe kriminelt har funnet sted. Hunden var ikke skadet.

Jeremy McCaa var deltaker sammen med Rauscher i både «Naked and Afraid» og i spin off-serien «Naked and Afraid XL». I en uttalelse til People beskriver han henne som søsteren han aldri fikk, og uttrykker at de hadde et spesielt bånd.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

- Hun satte alltid andre folk foran seg selv. Hun var veldig elsket i «Naked and Afraid»-fellesskapet. Alle vil savne henne, sier han.

Realityprogrammet «Naked and Afraid» følger to deltakere som møtes for første gang - nakne. Deretter må de klare seg sammen i villmarken i 21 dager.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer