Teddi Mellencamp:

«Real Housewives»-stjerne uventet gravid

«Real Housewives of Beverly Hills»-profilen har ikke klart å bli naturlig gravid tidligere. Nå venter hun sitt tredje barn - uten hjelp.

GRAVID: Teddi Mellencamp fra «Real Housewives of Beverly Hills» er gravid for tredje gang, uventet og uten fertilitetsbehandling. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Teddi Mellencamp fra «Real Housewives of Beverly Hills» er gravid for tredje gang, uventet og uten fertilitetsbehandling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Teddi Mellencamp (38) og ektemannen, Edwin Arroyave, venter sitt tredje barn. Det melder hun selv på sin Instagram-profil.

Realityprogrammet har levert skandaler og drama i hele ni sesonger, noe som har gjort at vi har blitt kjent med en rekke hollywoodfruer og deres privatliv.

Mellencamp ble først en del av programmet i sesong åtte, og har gjennom de to seneste årene brettet ut livet sitt til millioner av seere.

Klarte ikke bli gravid

Reality-stjernen har tidligere vært åpen om at hun har hatt vansker med å bli gravid, og at hennes to barn Cruz (5) og Slate (6) ble til ved hjelp av prøverør. Hun har også slitt med utallige spontanaborter.

- Livet er fult av mirakler, skriver realitystjernen under bildet sitt på Instagram.

Til US Weekly røper 38-åringen detaljer rundt den nokså overraskende graviditeten.

- Jeg er inne i mitt andre trimester, 14 uker, forteller hun.

Videre innrømmer Mellencamp har hun har holdt graviditeten hemmelig for de aller fleste, men at alt står bra til med den kommende trebarnsmoren.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

- Nå har jeg en mage, så det er ikke mulig å skjule det lengre, sier hun.

Til tross for at hun tidligere har gjennomgått fertilitetsbehandlinger for å bli gravid, kom graviditeten denne gangen som en overraskelse.

- Mannen min sa «Jeg vil virkelig ikke at du skal gå gjennom IVF (Vitro fertilisering/prøverør journ.anm.) igjen, det var brutalt». Det var så mange runder, men denne gangen gjorde vi virkelig ingenting, forteller hun og legger til:

- Jeg var på ferie! Hadde det bare gøy med familien min! Det var en skikkelig overraskelse. Jeg visste det ikke engang, fordi jeg har en uregelmessig syklus, forteller hun til US Weekly.

Trodde ikke det gikk

På grunn av Mellencamps negative opplevelser rundt sine forrige svangerskap, har hun tidligere gitt uttrykk for at hun var usikker på om de i det hele tatt ville kunne få et barn til.

Når reality-profilen holdt en spørsmålsrunde på sin Instagram i 2018, ble hun spurt av en fan om hun kunne tenke seg enda et barn.

FAMILIEN: Teddi og ektemannen deler de to minste barna, mens han har en datter fra et tidligere forhold. Her er de alle samlet. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Teddi og ektemannen deler de to minste barna, mens han har en datter fra et tidligere forhold. Her er de alle samlet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville elsket det mer enn noe annet, men mest sannsynlig ikke. Jeg hadde mange spontanaborter før Cruz, og IVF prosessen var veldig vanskelig for meg. Jeg er ikke sikker på at jeg klarer å gå gjennom det igjen, fortalte hun.

- Jeg føler meg veldig velsignet med de barna jeg har fått, svarte hun avsluttende, ifølge BravoTV.

Nettopp på grunn av at hun lenge har vært sikker på at hun måtte bruke prøverør for å bli gravid på nytt, kom denne graviditeten veldig uventet på.

Gratuleres av kollegaer

Flere av «Real Housewives»-kollegaene har kommentert den uventede babynyheten. Blant dem som har uttrykt sin glede ovenfor Mellencamp og familien, er venninne og kollega Kyle Richards (50).

- Jeg er så glad for Teddi og Edwin! De er begge fantastiske foreldre, og jeg er så glad for at familien deres vokser. Den første «Real Housewives Of Beverly Hills»-babyen! sier Kyle til US Weekly.

Også Erika Jayne (48) har kommentert nyheten.

- Jeg er så spent på velkomsten til den første babyen på «Beverly Hills». Jeg elsker å se Teddis reise, og kan ikke vente til å skvise denne lille herligheten! Jeg er ikke sikker på om babyshoweren hennes kan konkurrere med Andy Cohens … men vi skal helt klart prøve! sier reality-kollegaen.

KOLLEGAER: Her er Teddi sammen med reality-kollegaene Lisa Rinna (v) og Kyle Richards (m). Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Her er Teddi sammen med reality-kollegaene Lisa Rinna (v) og Kyle Richards (m). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spiller inn ny sesong

Det er kjent at fruene jevnlig forsvinner ut av programmet når produksjonen ikke føler at de gjør en god nok jobb, og det ble lenge spekulert i om Mellencamp ville bli å se i den kommende sesongen av realityserien.

Kilder nær casten fortalte tidligere i år til nettstedet CheatSheet at produksjonen har ønsket å gjøre endringer i deltakerne, og at de som sto mest i fare for å miste jobben var Mellencamp og Lisa Rinna (56).

Etter at det tidligere i sommer ble kjent at reality-dronningen Lisa Vanderpump trekker seg tilbake etter et turbulent år, ser det ut til at det ble en plass ledig likevel.

Nylig kunne nemlig HollywoodLife avsløre at Mellencamp trolig blir å se i den tiende sesongen, da hun og Kyle Richards ble sett ute sammen mens produksjonsteamet var til stede for å filme sammenkomsten.

Om Lisa Rinna blir å se i programmets tiende sesong er enda usikkert.

LES OGSÅ: - Jeg elsker min datters kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer