Teddi Mellencamp:

«Real Housewives»-stjerne uventet gravid

«Real Housewives of Beverly Hills»-profilen har ikke klart å bli naturlig gravid tidligere. Nå venter hun sitt tredje barn - uten hjelp.

GRAVID: Teddi Mellencamp fra «Real Housewives of Beverly Hills» er gravid for tredje gang, uventet og uten fertilitetsbehandling. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Teddi Mellencamp fra «Real Housewives of Beverly Hills» er gravid for tredje gang, uventet og uten fertilitetsbehandling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Teddi Mellencamp (38) og ektemannen, Edwin Arroyave, venter sitt tredje barn. Det melder hun selv på sin Instagram-profil.

Realityprogrammet har levert skandaler og drama i hele ni sesonger, noe som har gjort at vi har blitt kjent med en rekke hollywoodfruer og deres privatliv.

Mellencamp ble først en del av programmet i sesong åtte, og har gjennom de to seneste årene brettet ut livet sitt til millioner av seere.

Klarte ikke bli gravid

Reality-stjernen har tidligere vært åpen om at hun har hatt vansker med å bli gravid, og at hennes to barn Cruz (5) og Slate (6) ble til ved hjelp av prøverør. Hun har også slitt med utallige spontanaborter.

- Livet er fult av mirakler, skriver realitystjernen under bildet sitt på Instagram.

Til US Weekly røper 38-åringen detaljer rundt den nokså overraskende graviditeten.

- Jeg er inne i mitt andre trimester, 14 uker, forteller hun.

Videre innrømmer Mellencamp har hun har holdt graviditeten hemmelig for de aller fleste, men at alt står bra til med den kommende trebarnsmoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer