Braunwyn Windham-Burke:

«Real Housewives»-stjerne står frem som lesbisk

Realitystjernen har derimot ingen planer om å forlate ekteskapet sitt.

STÅR FREM: Braunwyn Windham-Burke er gift og syvbarnsmor. Nå står hun frem som lesbisk. Foto: Skjermbilde fra Instagram
STÅR FREM: Braunwyn Windham-Burke er gift og syvbarnsmor. Nå står hun frem som lesbisk. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Braunwyn Windham-Burke (43), kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Orange County», står frem som lesbisk. Det forteller hun i et intervju med GLAAD, ifølge ET Online.

Dermed blir 43-åringen den første av «Real Housewives»-kvinnene til å være åpent lesbisk.

Det er kanskje ikke så rart, ettersom programmet ofte omhandler kvinner som enten er godt gift med eller skilt fra rike menn, og av den grunn lever blant rikdom, sus og dus.

Her er ikke Windham-Burge i utgangspunktet noe unntak, da hun i over 20 år har vært gift ektemannen Sean Burke, som i flere tiår har arbeidet innen finans og teknologi.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Nå har imidlertid sannhetens time kommet, og realitystjernen er omsider klar til å være åpen om sin egen legning.

- Fantastisk

Som nevnt var det i et intervju med GLAAD 43-åringen kunne røpe at hun er lesbisk.

- Jeg liker kvinner, jeg er lesbisk og er medlem av LGBTQ+-miljøet. Det har tatt meg 42 år å si det, men jeg er så stolt av å være hvor jeg er nå. Jeg er glad for å være her. Å ha muligheten til å være komfortabel i mitt eget skinn etter så lang tid er bare så fantastisk, sier hun til GLAAD, ifølge ET Online.

Mens den nylige avsløringen for noen kanskje kommer som et sjokk, har det ligget i kortene en stund. Tidligere i høst oppsto det nemlig bruddrykter, da det ble kjent at 43-åringen ikke lenger bodde sammen med ektemannen.

Det avslørte hun i et intervju med ET Online i oktober.

Har møtt noen

Til nettstedet kunne hun avsløre at hun hadde sitt eget lille sted og at paret tilbrakte tid fra hverandre. Hun understreket derimot at hun ikke har sluttet å elske ektemannen av den grunn.

- Jeg elsker ham og vi har ikke kommet så godt over ens på lang tid. Men vi redefinerer hva ekteskap betyr for oss. Vi ønsker ikke å følge de samme gamle reglene lenger, sa hun den gang.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

«Real Housewives»-stjernen nektet på tidspunktet for at det var andre menn i livet hennes enn ektemannen, men da reporteren spurte om det var andre kvinner innblandet, trakk hun bare på smilebåndet.

Rundt samme tid kunne hun nemlig bekrefte til Us Weekly at hun har møtt en annen - uten at kjønn ble spesifisert.

REALITY-FRUER: Emily Simpson, Braunwyn Windham-Burke, Kelly Dodd, Shannon Storms Beador, Tamra Judge og Gina Kirschenheiter. Foto: Tommy Garcia/Bravo
REALITY-FRUER: Emily Simpson, Braunwyn Windham-Burke, Kelly Dodd, Shannon Storms Beador, Tamra Judge og Gina Kirschenheiter. Foto: Tommy Garcia/Bravo Vis mer

- Det er noen i livet mitt akkurat nå som gjør meg glad og jeg smiler bare jeg tenker på det, men jeg vil holde det for meg selv nå. Jeg er ikke helt klar for å legge alle kortene på bordet, men alle rundt meg vet hva som foregår, sa hun til magasinet.

Realitystjernen har flere ganger vært åpen i «Real Housewives of Orange County» om at hun og ektemannen har brakt inn en tredjepart i forholdet, oftest kvinner, for å krydre sexlivet sitt.

Skal ikke skilles

Til tross for at Windham-Burke er tiltrukket av kvinner, skal hun ikke ha noen plan om å skille seg med det første. Hun skal også ha flyttet tilbake til ektemannen etter at de tilbrakte tid fra hverandre tidligere i høst.

- Jeg elsker Sean. Elsker ham så dypt. Han er min person, min familie, men jeg blir ikke tiltrukket av menn og har aldri vært det, sier hun til GLAAD, og legger til:

- Sean og jeg er fremdeles gift og planlegger å forbli gift. Vi sover ikke på samme soverom akkurat nå, men vi er i samme hus. Vi oppdrar barna våre sammen, og han er min beste venn. Han kjenner kvinnen jeg dater, avslører hun.

Windham-Burke deler for øvrig syv barn med ektemannen - Hazel (2), Koa (4), tvillingene Caden and Curran (7), Jacob (15), Rowan (18) og Bella (20).

LES OGSÅ: Overrasker med privat video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer