REAGERTE: - Jeg har aldri fått en slik reaksjon før, jeg følte meg bare fysisk utslått uten å føle meg utslått, hvis du forstår, forteller «Farmen»-deltager Leif Birger Mækinen. Foto: TV 2
REAGERTE: - Jeg har aldri fått en slik reaksjon før, jeg følte meg bare fysisk utslått uten å føle meg utslått, hvis du forstår, forteller «Farmen»-deltager Leif Birger Mækinen. Foto: TV 2 Vis mer

- Reaksjonen skremte meg

Tok til tårene etter Farmen-kampen.

SEHER.NO: Finaleuka i årets «Farmen» er rett rundt hjørnet, og etter at Simon Fjeld Mengaaen (21) var den som lørdag måtte forlate programmet, er det klart at det blir Leif Birger Mækinen (53), Linn Hege Andersen (21), Lillian Lund Jonassen (52) og Silje Trosten Johnsen (23) som skal kjempe om en hytte og bil uka som kommer.

Hvem tror du vinner årets «Farmen»? Ta avstemmingen til høyre!

I lørdagens tvekamp var det Leif Birger som skulle vise krefter mot Simon. Etter å ha vunnet slegge-kampen, reagerte han derimot meget uventet.

- Reaksjonen skremte meg, innrømmet han i lørdagens episode.

I programmet ser man nemlig at han må sette seg ned på en benk etter å ha kommet seg tilbake i huset. Der ble han sittende en stund, forteller han til Seher.no.

- Jeg fikk en utladning i kroppen. Og den var sterk. Jeg følte meg helt utslått etter at kampen var over, sier han til Seher.no.

- Begynte du å gråte, Leif Birger?

- Jeg vet ikke, jeg husker ikke engang at de filmet meg. Men man skal ikke se bort ifra at det kom noen tårer, nei.

Ifølge «Farmen»-deltageren var det en fysisk reaksjon han fikk etter å ha vunnet tvekampen på gården.

- Jeg hadde kommet meg til finaleuka, og lettelsen etter å ha slått Simon var helt enorm. Jeg har aldri fått en slik reaksjon før, jeg følte meg bare fysisk utslått uten å føle meg utslått, hvis du forstår, forteller Leif Birger Mækinen, som ikke er helt sikker på om nervøsitet var en av grunnene til at han reagerte som han gjorde.

- Jeg følte meg ikke nervøs før kampen, men jeg tror de andre opplevde meg som det. Jeg var bare så konsentrert rundt hva jeg skulle gjøre. Dessuten hadde jeg bursdag dagen etterpå, og den hadde jeg så lyst til å feire på «Farmen».

53-åringen er derimot skuffet over motstanden han fikk av sin eneste gjenværende mannlige konkurrent.

- Jeg er forundret over at han var så svak, jeg hadde forventet meg adskillig bedre motstand fra en mann som har jobbet mye i skogen og som er en så sterk ungdom. Det virket jo nesten som at Simon var redd for slegga, smiler han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er hevnlysten og bitter