Reagerte kraftig på uheldig botox-injeksjon

Realitystjernen ende opp med to blåøyer og et svært opphovnet ansikt...

BOTOX: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians», besøker Kim Kardashian en klinikk i Beverly Hills, for å få tatt noen botox-injeksjoner rundt øynene. Foto: All Over Press
BOTOX: I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians», besøker Kim Kardashian en klinikk i Beverly Hills, for å få tatt noen botox-injeksjoner rundt øynene. Foto: All Over Press Vis mer
Se klippet av Kim Kardashians botox-injeksjon nederst i saken!

SEHER.NO: Kim Kardashian er bare 29 år gammel, men hun synes allerede at huden hennes har latt seg merke av tidens tann.

Realitystjernen bestemte seg for å gjøre noe med det, og skru tilbake tiden med litt botox - med kameraene på slep. I den nyeste episoden av «Keeping up with the Kardashians», besøker Kim en klinikk i Beverly Hills, for å få tatt noen botox-injeksjoner rundt øynene, melder DailyMail.

29-åringen hadde med seg sin lillesøster Khloe som moralsk støtte. Men det gikk visst ikke helt som planlagt. Khloe hadde ingenting positivt å si om søsterens prosedyre, og kalte henne dum.

Men Kim ville likevel gjennomføre injeksjonen, til og med uten bedøvende krem. Hun sverget på at hun har en høy toleranse for smerte.

Dessverre så ble ikke utfallet helt som Kim hadde forventet seg. Hun fikk nemlig en allergisk reaksjon på botox-injeksjonene. Hun forsøkte å ta et avslappende boblebad, samtidig som hun kjølte ned øyeområdene med en ispose, men ingenting fungerte. Hun endte likevel opp med to blåøyer, og et veldig opphovnet ansikt.

- Dette gjør jeg aldri igjen. I hvert fall ikke før jeg blir 40, sa Kim til familien etter inngrepet. 

Den sexy TV-stjernen har tidligere innrømmet å ha tatt botox, men nekter for at hun har fått utført andre typer plastisk kirurgi.

- Du kan stole på meg kjære, hvis jeg tar av meg BH`en vil du fortelle meg at jeg hadde treng en brystoperasjon. Jeg er virkelig ikke imot plastisk kirurgi. Men jeg holder meg til botox, sa hun til Nightline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
Viser frem i ny kalender