Katie Price:

Reagerer: - Skrik om oppmerksomhet

Den britiske TV-profilen endrer stadig på utseende.

OVERRASKER: Stjerna har fått mer blekk på kroppen. Denne gangen i sørligere deler. Foto: Pa Photos/Ian West/NTB

OVERRASKER: Stjerna har fått mer blekk på kroppen. Denne gangen i sørligere deler. Foto: Pa Photos/Ian West/NTB

Vis mer
Publisert

Det er ikke sjeldent at den tidligere glamourmodellen og TV-profilen Katie Price (44) skaper overskrifter for sine mange uttalelser og store utseendeforandringer

Nylig delte hun bilder av sitt «nye» ansikt, etter å ha gjennomført et så kalt «butterfly lips»-inngrep.

Nå florerer bilder av Prices nye tatovering på nettet.

FERSK: Slik ser Prices nye tatovering ut. Foto: Backgrid UK/RMTB, DIVA/NTB

FERSK: Slik ser Prices nye tatovering ut. Foto: Backgrid UK/RMTB, DIVA/NTB

Vis mer

- Sjokkerende

Motivet er etter alt å dømme en stringtruse plassert på korsryggen.

- Det er en sjokkerende tatovering, og du kan se den på avstand. Jeg tror hun gikk for wow-faktoren. Det er nesten et skrik om oppmerksomhet, sier tatovøren Claudio Traina til The Sun.

STORT: Glamourmodellen Katie Price er ikke fremmed for å legge seg under kniven for å få utseendet hun ønsker. Nå har hun gjort det igjen, i søken om å få de største puppene i Storbritannia. Video: Rød Løper Vis mer

44-åringen befinner seg for tiden i Thailand, hvor hun nettopp har gjennomgått sin 16. brystoperasjon - i et forsøk på å få Storbritannias største bryster. Men, det er likevel den spesielle tatoveringen som får mest oppmerksomhet.

Stjernen har delt flere bilder fra turen, og avslørt at hun har tatt flere tatoveringer mens hun har vært i landet.

Falt ikke i god jord

Den ferske tatoveringen ble ikke akkurat møtt med stormende jubel og hyllester, og Traina har til og med tilbudt seg å fikse noen av modellens tatoveringer.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

- Jeg ville ha laget en jevnere skyggelegging for å gi en 3D-effekt, for nå ser det ganske vanlig ut. Det ser ut som artisten har hatt dårlig tid med denne tatoveringen. Han måtte sikkert få den ferdig samme dag.

Han bedyrer likevel at han ikke ville rørt den omtalte tatoveringen, ettersom han ikke har troa på at den kan fikses.

Foruten sine mange tatoveringer har den tidligere glamourmodellen også gjennomgått en rekke kosmetiske operasjoner gjennom årene. Blant annet en neseoperasjon, ansiktsløft, skallfasetter på tennene, fillers og Botox.

I 2015, rett før hun var å se på «Celebrity Big Brother», hun en mislykket brystoperasjon. Det førte til at Price fikk et hull i brystet, og implantatet stakk ut av brystet hennes.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fant trøst i alkoholen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer