«Farmen kjendis»:

Reagerer: - Skikkelig dårlig gjort

Malin Nesvoll innrømmer at det var alt annet enn lett å finne klær som passet henne inne på gården. Selv beskriver hun situasjonen som «skikkelig kjip».

UTFORDRINGER: Deltaker Malin Nesvoll på en rekke utfordringer da hun fikk tildelt turklærne inne på gården. Foto: TV 2
UTFORDRINGER: Deltaker Malin Nesvoll på en rekke utfordringer da hun fikk tildelt turklærne inne på gården. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den syvende sesongen av «Farmen kjendis» har rullet over norske TV-skjermer i flere uker, og har allerede bydd på mye dramatikk på Steinsjøen gård.

Tirsdagens episode tok en brå vending da Malin Nesvoll (33) fortalte at hun hadde slitt med store magesmerter i flere dager, noe som trolig var på grunn av en cyste på en eggstokk.

TRIST AVSKJED: Malin Nesvoll får beskjed av legen og produksjonen at hun må trekke seg fra «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

Til slutt ble hun tvunget til å kaste inn håndkleet og forlate gården.

Det resulterte i en tung og tårevåt avskjed med de andre deltakerne. Overfor Se og Hør forklarte Nesvoll at hun aldri hadde trodd at realityprogrammet skulle bety så mye.

- Det var trist. Det var faktisk helt jævlig å ta farvel med de andre, jeg hadde ikke lyst til å dra! Men jeg hadde ikke noe valg.

- Går litt på selvfølelsen

Til tross for at Nesvoll stort sett sitter igjen med en fin opplevelse fra «Farmen»-oppholdet, minnes hun likevel et øyeblikk som hun beskriver som «skikkelig kjipt».

I likhet med fjorårets sesong av «Farmen kjendis», er det også i år Tufte Wear som står for deltakernes sponsede bekledning. Det falt ikke helt i smak hos Nesvoll, som slet med å finne klær som passet henne.

MAKEOVER: Det tilspisser seg i «Nødt eller sannhet», og bare de tøffeste karrer seg videre. Artist Jorun Stiansen overrasker konkurrentene da hun må barbere øyenbrynet. Vis mer

- Det er jo litt dårlige størrelser på turklær generelt, ikke bare Tufte Wear altså. Hvis du går i en sportsbutikk og skal prøve å finne turklær til noen som er litt større enn «normalen», så er jo det ganske umulig, deler hun, og utdyper:

DELTAKERE: Malin Nesvoll var den eneste deltakeren som slet med å finne turklær som passet under oppholdet. Foto: TV 2
DELTAKERE: Malin Nesvoll var den eneste deltakeren som slet med å finne turklær som passet under oppholdet. Foto: TV 2 Vis mer

- Det går jo litt på selvfølelsen. I hvert fall når du også er på TV og skal gå rundt med en altfor trang bukse som gjør vondt i livet.

Videre forteller Nesvoll at hun til slutt klarte å overtale produksjonen. Hun insisterte nemlig på at hun måtte få gå med sin egen bukse, ettersom den andre var på vippen til uutholdelig.

- Hvordan reagerte produksjonen på det?

- Det tok jo litt tid, fordi man vil jo så klart at deltakerne går i sponsede klær. Det er jo mye konkurranse, så at jeg har på meg et konkurrerende merke er jo ikke helt reelt. Men når de ikke kan levere, så kan de ikke levere da. Jeg må jo ha på klær jeg også.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» sender nå sin 7. sesong, og det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

Overfor Se og Hør forklarer «Farmen»-deltakeren at produksjonen måtte dra på butikken, men at de aldri klarte å finne de rette størrelsene.

- Det var bare en skikkelig kjip opplevelse. Dette handler både om tur- og treningsklær og generelt kule klær. En følger spurte meg en dag: «Åh, du har så kul stil, hvor finner du klærne dine?», og da tenkte jeg bare: «Nei, det er jo et lite helvete egentlig, det er ikke enkelt».

- Begynte å gråte

Nesvoll legger ikke skjul på at det gikk inn på henne.

- Jeg fikk meg en liten «breakdown» der inne, hvor jeg hadde spurt etter regnklær veldig lenge, men de hadde ikke det. Så begynte jeg å gråte og tenkte at dette var skikkelig dårlig gjort. Det burde vært tilgjengelig, og det regnet jo under hele oppholdet. Jeg kan jo ikke gå ute uten regntøy?

DANS: Aurora Gude møtte Ørnulf Høyer for første gang på «Farmen kjendis» og ble møtt med en liten dans. Vide: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

33-åringen forteller at folk ofte blir overrasket over at hun ikke kan bruke det som defineres som «normale» størrelser.

- Jeg får ofte høre av folk som sier: «Hæ? kan ikke du kjøpe klær i vanlige butikker?», så svarer jeg: «Nei, det kan jeg ikke». Nå tror jeg normalstørrelsen er 46, altså det er jo et kjempemarked for dette, så hvorfor er det ingen som lager et større utvalg?

- Turklær er jo også en litt annen ting igjen - det er jo funksjonelle klær og noe du trenger med tanke på været. En skalljakke, boblejakke og regnbukse er jo dritvanskelig å finne, og det forstår jeg bare ikke, fortsetter hun.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, blir informert om Nesvolls opplevelse rundt de sponsede klærne hun fikk tildelt. Han holder seg ordknapp, men skriver følgende i en mail:

- Det stemmer at vi hadde litt utfordringer med å finne riktige størrelser til alle, og at vi måtte gå noen runder på dette før det til slutt løste seg på en måte som alle ble fornøyde med.

- Blir irritert

Videre påpeker Nesvoll at hun er klar over at folk trolig vil komme med kommentarer som: «Hvis du er så tjukk, så begynn å tren». Til det svarer hun:

GRÅTKVALT: Ingrid Vik Lysne tok til tårene da noen bestemte seg for å prøve å sabotere ukesoppdraget på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød løper. Vis mer

- For det første så trener jeg som et uvær og spiser sunt. Det er bare sånn kroppen min er når jeg er sunn, og legen min har fortalt meg at alt er tipp topp med min kropp.

«Farmen»-deltakeren legger ikke skjul på at det får henne til å reagere.

- Med slike kommentarer fra folk blir jeg bare irritert, og folk som er «fatphobic». Det fins ikke engang treningsklær, så hvis folk skal ha oss til å trene, gi oss utstyret da. Det blir jo ikke riktig uansett hva man gjør, avslutter hun.

KRANGLER: Ørnulf Høyer, Ingrid Vik Lysne og Marit Andreassen havner i heftig diskusjon etter det omstridte førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Kan bli bedre

Overfor Se og Hør forteller daglig leder i Tufte Wear, Per Øyvind Jacobsen, at det er leit å høre om Nesvolls opplevelse. Samtidig understreker han at de bruker mye tid på å gi deltakerne mulighet til å velge klær de selv liker og føler seg komfortable i.

- I all hovedsak løser dette seg veldig fint i og med at deltakerne har med seg en miks av egne klær og Tufte klær når de er på «Farmen» slik at de alltid skal ha klær de føler seg vel i.

Videre forteller han at klesmerket kontinuerlig vurderer om de skal tilby større størrelser, men at de største størrelsene har solgt dårlig tidligere.

Til Se og Hør sier Jacobsen at Tufte Wear ikke har fått slike tilbakemeldinger tidligere, men at de tar det på alvor.

- Mye er bra i Tufte, men bra kan alltid bli bedre. Vi lytter til innspill og tilbakemeldinger slik som dette, og vil bruke det i vårt arbeid for å utvikle Tufte varemerket videre.

LES OGSÅ: - Jeg angrer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer