<strong>FIKK IKKE:</strong> Kourtney Kardashian overrasket med vibratorer. Da Kylie Jenner ikke fikk en, tok hun grep. Foto: NTB Scanpix
FIKK IKKE: Kourtney Kardashian overrasket med vibratorer. Da Kylie Jenner ikke fikk en, tok hun grep. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie Jenner:

Reagerer på vibrator-mangel

- Jeg kommer til å sende denne tilbake, og så prøver vi igjen.

Publisert

Kardashian-klanen gir hverandre stadig overdådige gaver, og det er derfor ikke så unaturlig at de heller ikke holder igjen nå når julen nærmer seg med stormskritt.

Tidligere denne måneden overrasket den eldste søsteren, Kourtney Kardashian (40), samtlige av søstrene sine, og ga de en hel kurv med smågaver fra livsstilsmerket hennes Poosh.

I kjent Kardashian-stil så gavene rimelig luksuriøse ut, men i ettertid har det vist seg at Kylie Jenner (22) ikke var helt fornøyd med innholdet i sin kurv, ifølge Buzz Feed.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Tusen takk Poosh og Kourtney for denne fantastiske boksen. Jeg kan ikke vente med å gå gjennom den og se hva som er oppi, sa Kylie til å begynne med på Instagram Story da hun først mottok kurven.

Pipa fikk imidlertid raskt en annen lyd, da en helt spesiell detalj manglet.

- Ehm, sendte du meg ikke en vibrator? sa hun videre i sosiale medier.

- Kourtney, jeg tror du glemte å putte oppi et par ting her, så jeg kommer til å sende denne tilbake, og så prøver vi igjen, fortsatte hun.

Ifølge nettstedet skal de andre søstrene ha mottatt en vibrator hver, men det kommer ikke frem hvorvidt Kylie var ironisk da hun truet med å sende tilbake gaven.

Kardashian/Jenner-familien står som kjent hverandre svært nær, og både krangler, erter og viser mye kjærlighet i «Keeping up with the Kardashian» og familiebåndet ser ut til å være rimelig sterkt.

Høye mål

Men det er ikke bare søstrene som står hverandre nær. I høst fortalte nemlig momager Kris Jenner (64) at de stadig blir brakt enda nærmere hverandre.

I motemagasinet CR Fashion Books, hvor Jenner og de fem døtrene poserte på forsiden, avslørte 64-åringen at hun alltid har drømt om en stor familie og beskrev familien som noe hun har «overgitt» seg til, ifølge E Online.

- Da jeg ble eldre og vokste og fikk alle disse barna og alt dette ansvaret, overga jeg meg til familien. Alt jeg ønsket meg var at hver og en av dem skulle være så fornøyde, lykkelige og vellykkede som mulig - hva enn det betyr for dem, fortalte Kris.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Videre påpekte hun at hennes ultimate mål i livet alltid har vært å jobbe med barna sine, og hjelpe dem på veien mot suksess. 64-åringen la likevel ikke skjul på at hun forventer mye, og at hun setter seg høye mål.

- Uansett om det er mor-datter, mor-sønn, venner, slekt, hva enn det er, vil jeg gi alt jeg har: psykisk, følelsesmessig, åndelig og økonomisk. Jeg er med. Når du elsker ubetinget, er det en enorm ting. Fordi det betyr at du kan elske gjennom alt, fortsatte hun.

Ifølge moren er den ubetingede kjærligheten grunnen til at den verdenskjente familien er så sterkt knyttet til hverandre. Kris mener selv at det ikke er alle som takler hvordan hun er som person.

- Jeg er veldig følsom, jeg kan bli såret og jeg kan gråte. Den smerten er ekte, men jeg pleide å være mye hardere. Jeg har mistet mennesker jeg har elsket og fortsatt elsker. Jeg har blitt skuffet over vennskap gjennom årene, men jeg tror at jeg har lært hvordan jeg kan være sterk for familien min når jeg trenger å være det.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt Kylies forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer