Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Reagerer på TV-romanse: - Litt rart

I kveldens episode av «Farmen kjendis» avslører Sophie Elise Isachsen følelser for Isak Dreyer.

KJÆRLIGHET: «Farmen»-flørten mellom Sophie og Isak fortsetter, og nå innrømmes det følelser. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kalte Heine Totland (51) Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyers (27) romanse inne på «Farmen kjendis» for en «dårlig bevart hemmelighet».

Den siste tida har seerne fått et innblikk i det som er årets desidert største snakkis fra «Farmen kjendis». I søndagens episode lettet duoen på sløret om sin relasjon til hverandre, og Dreyer sa blant annet at han «liker Sophie godt».

Nå er det imidlertid influenseren som uttaler seg om den mystiske romansen.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Har følelser for Isak

Søndag ble det klart at det var radioprofil Ingrid Simensen (28) som måtte forlate gården, etter å ha tapt i melkespannholding mot tidligere håndballproff Kjersti Grini (50).

I dagens episode får seerne se at Simensen velger Øyunn Krogh (26) til årets siste storbonde - og at hun tar med seg Isachsen og Adam Ezzari (23) til storbondehuset. Og det er her seansen finner sted.

De tre sitter i storbondehuset og snakker sammen, da Isachsen plutselig åpner seg om følelsene sine for Dreyer.

- Jeg har følelser for Isak, og jeg synes det er vanskelig ikke å sove med han. Så jeg lurer på om jeg kan være hjelperen din og sove der, eller om du vil ha en annen hjelper hvis jeg sover et annet sted?, spør hun Krogh, som ikke er overrasket over avsløringen i det hele tatt.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

- Går veldig fort

Heller ikke for Ezzari kom følelsesutsagnet som et sjokk. Overfor Se og Hør forteller han at det hadde ligget i kortene ei stund.

- Nei, jeg var ikke overrasket. Nå er vi i uke fem, så nå har det jo vært noen uker med Isak-Sophie-kjærlighet.

23-åringen legger imidlertid til at han syntes det var litt rart.

- Det var litt rart, fordi for meg så hadde det vært veldig vanskelig å få følelser for noen inne på «Farmen».

- Jeg synes alltid det er hyggelig med kjærlighet, men jeg vet ikke helt hva jeg syns om akkurat den kjærlighetshistorien - men nå skal ikke jeg blande meg i andres kjærlighet, fortsetter Ezzari.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Han påpeker at det alltid var mye å gjøre inne på gården og at han ikke hadde tid til å følge med på andres kjærlighetsliv - og derfor ikke hadde så mange tanker om bonderomansen.

- For meg går det veldig fort der i forhold til hvilken erfaring jeg har med kjærlighet. Men det er fint å se hvordan folk er forskjellige, avslutter han.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen, som opplyser at hun ikke ønsker å gi noen kommentar til saken. Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Isak Dreyer.

LES OGSÅ: Fjernet alle spor etter drama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer