Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Reagerer på TV-romanse: - Litt rart

I kveldens episode av «Farmen kjendis» avslører Sophie Elise Isachsen følelser for Isak Dreyer.

KJÆRLIGHET: «Farmen»-flørten mellom Sophie og Isak fortsetter, og nå innrømmes det følelser. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kalte Heine Totland (51) Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyers (27) romanse inne på «Farmen kjendis» for en «dårlig bevart hemmelighet».

Den siste tida har seerne fått et innblikk i det som er årets desidert største snakkis fra «Farmen kjendis». I søndagens episode lettet duoen på sløret om sin relasjon til hverandre, og Dreyer sa blant annet at han «liker Sophie godt».

Nå er det imidlertid influenseren som uttaler seg om den mystiske romansen.

- Har følelser for Isak

Søndag ble det klart at det var radioprofil Ingrid Simensen (28) som måtte forlate gården, etter å ha tapt i melkespannholding mot tidligere håndballproff Kjersti Grini (50).

I dagens episode får seerne se at Simensen velger Øyunn Krogh (26) til årets siste storbonde - og at hun tar med seg Isachsen og Adam Ezzari (23) til storbondehuset. Og det er her seansen finner sted.

De tre sitter i storbondehuset og snakker sammen, da Isachsen plutselig åpner seg om følelsene sine for Dreyer.

- Jeg har følelser for Isak, og jeg synes det er vanskelig ikke å sove med han. Så jeg lurer på om jeg kan være hjelperen din og sove der, eller om du vil ha en annen hjelper hvis jeg sover et annet sted?, spør hun Krogh, som ikke er overrasket over avsløringen i det hele tatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer