Sex og singelliv

Reagerer på stjernens «nye» ansikt

- Ser ut til at hun har tatt i litt for mye, hevder dr. Alexander Rivkin.

SEX OG SINGELLIV: 21 år skiller disse to bildene av skuespiller Kristin Davis. Foto: NTB
SEX OG SINGELLIV: 21 år skiller disse to bildene av skuespiller Kristin Davis. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I disse dager spilles den nye «Sex og singelliv»-serien inn, og om ikke lenge kan vi kose oss med ti flunkende nye episoder som omhandler Carrie, Miranda og Charlottes liv i storbyen New York.

Bilder fra innspillingen har dukket opp på sosiale medier, og det er gledelig for SATC-fansen å se de tre venninnene sammen igjen. Dessverre uten karakteren Samantha Jones, som er skrevet ut av serien.

AND JUST LIKE THAT: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis fotografert under innspillingen på Manhattan i sommer. Foto: NTB
AND JUST LIKE THAT: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis fotografert under innspillingen på Manhattan i sommer. Foto: NTB Vis mer

De glamorøse antrekkene og de sjarmerende NYC-lokasjonene er som før, men fansen har gransket de nye fotografiene som har dukket opp, og de har lagt merke til at én ting tilsynelatende har gått gjennom en forvandling de siste årene.

Nemlig ansiktet til skuespiller Krisin Davis (56). Hun har rollen som Charlotte York i serien.

Et slags «puteansikt»

Det er jo helt naturlig at man eldes etter hvert som årene går, men flere påpeker at det kan se ut til at 56-åringen har tatt i litt for mye botox og fillers i et forsøk på å holde utseendet evigungt.

CHARLOTTE YORK: Kristin Davis har spilt Charlotte York siden 1998. Dette bildet er tatt under innspillingen av den nye serien. Foto: NTB
CHARLOTTE YORK: Kristin Davis har spilt Charlotte York siden 1998. Dette bildet er tatt under innspillingen av den nye serien. Foto: NTB Vis mer

Dette kan den amerikanske kosmetiske kirurgen Alexander Rivkin bekrefte. I et innlegg på Instagram kommenterer han de nye bildene av Kristin Davis - og gjør samtidig oppmerksom på at dette er hans faglige vurdering, men ingen hundre prosent fasit.

«Mange spekulerer i hvorvidt Kristin har gjort noe. Vi har aldri behandlet henne, men for oss ser det ut til at hun har tatt botox og fillers, og at hun har tatt i litt for mye i kinnene. Når hun smiler nå, ser det ut til at hun får et slags «puteansikt». (...) Men uansett, vi elsker Kristin og gleder oss til å se serien!» skriver dr. Rivkin i innlegget.

Også fansen uttrykker skuffelse over at Kristin Davis, som er naturlig vakker, har latt seg bukke under for skjønnhetspresset i Hollywood. Det er mange som oppfordrer henne til å slutte med botox og fillers, og heller eldes på den naturlige måten.

STOR SNAKKIS: Netflix-serien «Sex/life» har toppet topplista på kort tid, men det er én spesiell scene som stjeler oppmerksomheten. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

«Coronakiloene» har sneket seg på

Kristin Davis har ikke selv kommentert botox- og fillers-påstandene, men gir uttrykk for at hun har lagt ned mye tid hos PT'en sin Keith Anthony.

I likhet med oss «vanlige, dødelige» har Kristin Davis nemlig også erfart at coronapandemien har satt sine spor.

I et innlegg på Instagram takker hun PT'en Keith for å ha hjulpet henne med å finne tilbake til matchvekten etter at «coronakiloene» har sneket seg på.

«Etter å ha lagt på meg gud vet hvor mange kilo fra å ha stress-spist meg gjennom pandemien, er jeg takknemlig for at jeg har funnet en trener som ikke har bedt meg om å gå på en vekt. Nå føler jeg meg bedre og mye sterkere!» skriver Kristin til bildet med PT'en Keith.

Det er foreløpig ikke kjent når den nye «Sex og singelliv»-serien, som sendes på HBO, får premiere.

NERVØS: Skuespiller og rapper, Jon Ranes, har akkurat sagt hasta la vista til videregående, er aktuell med ny musikk & rappet opp sesong 2 av suksesserien «Pørni». Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Aas/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ser hun ikke på «Sex og singelliv»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer