Sara Emilie Tandberg:

Reagerer på reklame: - Så fjernt

Influenseren mener reklameplakaten er et steg i feil retning.

REAGERER: Dette reklameskilter for treningssenteret 24Fitness i Oslo sentrum skaper reaksjoner. Bilder og video: NTB/Instagram. Reporter: Magnus Paus Vis mer
Publisert

Kropps-og utseendepress er en hjertesak for mange, inkludert influenser Sara Emilie Tandberg (29). Hun har ved en rekke anledninger tatt til sosiale medier for å kaste lys på debatten.

Det gjør hun også onsdag etter å ha sett en reklameplakat for treningssenteret 24Fitness, som fikk henne til å reagere sterkt.

På reklameplakaten utenfor treningssenteret i Oslo står det «tired of being fat and ugly? Just be ugly!», som kan oversettes til «lei av å være feit og stygg? Bare vær stygg!».

«Hvis man ønsker at folk skal oppnå en bedre helse, så er ikke det måten eller motivasjonen å få kunder til å begynne å trene på», skriver Tandberg på Instagram-story.

Mener frykten for treningssenter øker

Også KEiiNO-artist Alexandra Rotan (26) har reagert negativt på reklamen. Tirsdag publiserte hun en Instagram-story, som viser at hun har sendt en klage til Forbrukertilsynet. Samtidig oppfordrer hun andre til å gjøre det samme.

Alexandra Rotan har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Tandberg forstår at reklameskiltet var et forsøk på humor, men:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.