Pierre Louis:

Reagerer på peniskritikk

Reality-profilen reagerer på at penisstørrelsen hans blir tema i podkast.

HENGES UT: Pierre Louis Olsson mener Isabelle Eriksen burde holdt seg for god til å kommentere penisstørrelser. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
HENGES UT: Pierre Louis Olsson mener Isabelle Eriksen burde holdt seg for god til å kommentere penisstørrelser. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabelle Eriksen (24) er aktuell med podkasten «Realitypodden», hvor hun får besøk av ulike realitydeltakere.

I forrige fredags episode fikk hun besøk av «Ex on the Beach»-kjærestepar Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd.

De var med i årets sesong av «Ex on the Beach», sammen med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Pierre Louis Olsson (27), og Fjeldberg havnet til sengs med dem begge i programmet.

Nettopp dette blir tema under podkasten, hvor Eriksen spør Fjeldberg hvem av de to karene som er best i senga.

- Det var jo han (Brennhovd, journ.anm.) da. Jeg synes jo liksom ikke Pierre har så stor pikk, hvis det er lov å si, sier hun, hvorpå Eriksen svarer:

- Ok, da veit alle det. Ikke gå til Pierre, folkens, han har liten penis.

Mener det bidrar til kroppspress

Olsson selv, som forøvrig er aktuell i den nye Dplay-serien «Singletown», har fått med seg oppmerksomheten han har fått i podkasten.

- Sandra har vel ikke noe bedre å si, og akkurat det bryr jeg meg ikke noe om. Hele verden kan få lov til å tro at jeg har en liten kuk. Jeg har hatt et godt sexliv, og er komfortabel med meg selv. Det jeg synes er problematisk, er det Eriksen svarer, forteller han til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer