Pierre Louis:

Reagerer på peniskritikk

Reality-profilen reagerer på at penisstørrelsen hans blir tema i podkast.

HENGES UT: Pierre Louis Olsson mener Isabelle Eriksen burde holdt seg for god til å kommentere penisstørrelser. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
HENGES UT: Pierre Louis Olsson mener Isabelle Eriksen burde holdt seg for god til å kommentere penisstørrelser. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabelle Eriksen (24) er aktuell med podkasten «Realitypodden», hvor hun får besøk av ulike realitydeltakere.

I forrige fredags episode fikk hun besøk av «Ex on the Beach»-kjærestepar Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd.

De var med i årets sesong av «Ex on the Beach», sammen med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Pierre Louis Olsson (27), og Fjeldberg havnet til sengs med dem begge i programmet.

Nettopp dette blir tema under podkasten, hvor Eriksen spør Fjeldberg hvem av de to karene som er best i senga.

MØTTES: Cristian og Sandra bestemte seg for å møtes og ordne opp mellom dem, etter at utroskap ødela forholdet deres. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var jo han (Brennhovd, journ.anm.) da. Jeg synes jo liksom ikke Pierre har så stor pikk, hvis det er lov å si, sier hun, hvorpå Eriksen svarer:

- Ok, da veit alle det. Ikke gå til Pierre, folkens, han har liten penis.

POPULÆR: Den svenske «Ex on the beach»-deltakeren Pierre Louis satte seg et spesielt mål under oppholdet i Brasil. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Mener det bidrar til kroppspress

Olsson selv, som forøvrig er aktuell i den nye Dplay-serien «Singletown», har fått med seg oppmerksomheten han har fått i podkasten.

- Sandra har vel ikke noe bedre å si, og akkurat det bryr jeg meg ikke noe om. Hele verden kan få lov til å tro at jeg har en liten kuk. Jeg har hatt et godt sexliv, og er komfortabel med meg selv. Det jeg synes er problematisk, er det Eriksen svarer, forteller han til Se og Hør.

BEKLAGER: Isabelle Eriksen forteller at kommentaren burde uteblitt. Foto: Privat
BEKLAGER: Isabelle Eriksen forteller at kommentaren burde uteblitt. Foto: Privat Vis mer

Han mener nemlig at kommentaren bygger opp under et usunt kroppsfokus - blant annet press for hvor stor en penis skal være.

- Jeg mener de burde forstå at slike kommentarer fester seg hos gutter. Det er gutter som sliter med denne usikkerheten og å si noe sånt i en podkast, kommer ikke til å gjøre det noe bedre for dem, forteller 27-åringen.

Han tror også at det hadde vært en langt mer oppsiktsvekkende situasjon dersom kjønnene hadde byttet plass.

- Hvis jeg hadde snakket med en kompis i en podkast og sagt «hun var et dårlig ligg, for hun hadde en dårlig kropp», så hadde det blitt ramaskrik, mener han.

Beklager

Isabelle Eriksen er forelagt kritikken fra Olsson, og erkjenner overfor Se og Hør at uttalelsen burde uteblitt.

- Jeg ble egentlig litt satt ut av kommentaren til Sandra, og ønsket egentlig bare å avslutte temaet. Jeg skjønner veldig godt at Pierre reagerer, det var ikke min intensjon å bidra til kroppspress. Det beklager jeg i så fall, sier hun.

FORTELLER SANNHETEN: Tobias Santelmann gjester ukens «Senkveld med Helene og Stian», og der forteller han blant annet om den store snakkisen etter NRK-serien «Exit». Video: TV 2 / NRK / Rød Løper Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med kreativ leder Sebastian Solberg i Eccentric People, som produserer podkasten. De har ikke svart på spørsmål om de har gjort noen vurderinger rundt det aktuelle sitatet, eller øvrige spørsmål.

Han svarer heller ikke på hva de tenker om kritikken fra Louis. Istedet skriver han i en tekstmelding at Eriksen ikke kan styre hva gjestene sier, og at de utover dette ikke har noen kommentar.

Det er ikke første gang penisuttalelser i podkast skaper overskrifter. Influenser Kristin Gjelsvik la seg flat etter at hun hadde kommet med mikropenis-hån i februar.

Hun valgte derfor å slette episoden.

- Dette er absolutt ikke greit. Jeg blir selvfølgelig veldig flau over å ha snakket slik om det, sa Gjelsvik da hun ble konfrontert med uttalelsene av Fredrik Solvang under «Debatten».

LES OGSÅ: Tenkte på skillsmisse i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer