«Farmen» 2017

Reagerer på nakenprotest

Geir Magne Haukås mener Eunike Hoksrøds protest var upassende.

SA TYDELIG FRA: «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød synes ikke det var greit at den religiøse gruppen dukket opp inne på gården. Måten hennes å si fra på, var ved å vise «alt». Det reagerer enkelte på. Foto: TV 2
SA TYDELIG FRA: «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød synes ikke det var greit at den religiøse gruppen dukket opp inne på gården. Måten hennes å si fra på, var ved å vise «alt». Det reagerer enkelte på. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Dagbladet skriver at det i onsdagens episode av «Farmen» på TV 2 blir utfordrende for to av deltakerne. Etter at et prestefølge ankommer gården, bestemmer deltaker Eunike Hoksrød (39) seg for å vise at hun ikke deler deres meninger.

Det gjør hun ved å vise frem brystene sine. Hendelsen fikk mange til å le, men det var ikke alle som tok like lett på situasjonen. På «Farmen»-gården har Geir Magne Haukås (47) stukket seg ut som en religiøs skikkelse. Han satte ikke pris på at Eunike gikk så langt som hun gjorde.

Selv skjønner hun ikke alt oppstyret.

- Strippeshow

- Jeg hadde en anelse om at disse Kristi-Jesus-disiplene, eller hva enn disse statistene skulle forestille, skulle komme til gården. På forhånd tenkte jeg for meg selv: «Kommer de hit, skal puppene ut». Ferdig med den saken, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg orker ikke det greiene der. Greit, dette er et familieprogram, men jeg synes det er på tide at det norske folk får se hvordan virkeligheten egentlig er. Jeg ble provosert, og tenkte at jeg skulle gjøre noe gøy ut av det, avslører hun.

KONFLIKT: Denne uken er det duket for flere konflikter på «Farmen». Eunike Hoksrød (39) er blant dem som går hardt ut mot Geir Magne Haukås (47) Foto: TV 2
KONFLIKT: Denne uken er det duket for flere konflikter på «Farmen». Eunike Hoksrød (39) er blant dem som går hardt ut mot Geir Magne Haukås (47) Foto: TV 2 Vis mer

Geir Magne er ikke av samme oppfatning. Til avisen forteller han at det finnes andre måter å vise standpunktene sine på, og heller mot at en verbal løsning hadde vært bedre.

- Dette strippeshowet hadde gjort seg bedre på en bar i Oslo enn på en gård i 1917. Misforstå meg rett, jeg liker Eunike godt, men jeg har av og til problemer med å forsvare det hun gjør. Som å protestere mot mennesker som kommer inn med fredelige hensikter, sier han.

AMPER STEMNING: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) satte ikke pris på at Eunike Haukås blottet seg for den religiøse gruppen. Han forteller at han respekterer henne, men at han sliter med å forstå valgene hennes. Foto: TV 2
AMPER STEMNING: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) satte ikke pris på at Eunike Haukås blottet seg for den religiøse gruppen. Han forteller at han respekterer henne, men at han sliter med å forstå valgene hennes. Foto: TV 2 Vis mer

Han meldte seg på «Farmen» for å predikere sin egen filosofi, som ikke går under noen spesiell trosretning. Han har tidligere fortalt at han har fått et slags kall her i livet, og at han gjerne vil dele den med andre. Han sier til avisen at han lever etter sitt eget «moralske kompass og etiske kart».

- Denne gruppa med mennesker kom inn på gården med et budskap som kolliderte med Eunikes. Likevel bør man ikke reagere på måten hun gjorde, ved å vise forakt for andre som bare tror på noe annet. De skulle utføre en dåp, og de fleste av oss er jo døpt. Jeg synes alt i alt at det er en meget spesiell sak, sier Haukås til avisen.

FARMEN: Bli med på omvisning på den nye gården som "Farmen" er spilt inn på. Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

- Beskjed fra Gud

Geir Magne Hauksås har tidligere sagt til Se og Hør at han er overbevist om at han med Gud og Jesus på sitt lag, ville ta seieren hjem til Bodø.

- Jeg hadde en «en til en-samtale » med vår skaper og fikk beskjed om at jeg måtte melde meg. Jeg har jo et budskap som jeg brenner for.

- Denne arenaen er perfekt. Her er det 14 mennesker alene på en gård, og ingen kan stikke av. Samtidig kan jeg nå en million mennesker, forteller han til Se og Hør.

Den gang var han ikke bekymret for hva de andre måtte mene om ham, men var forberedt på at han kunne hisse på seg opptil flere på «Farmen».

- Jeg elsker alle mennesker. Men det hender jeg hater det de gjør. Så jeg ber for de andre deltakerne, sier han.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson slet med kroppspresset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer