Megan Fox:

Reagerer på gammelt bikini-rykte: - Uhyggelig

Både skuespilleren og regissør Michael Bay tar bladet fra munnen.

BRYTER TAUSHETEN: Denne uken har et gammelt klipp fra et Megan Fox-intervju gått viralt. Nå slår hun tilbake mot oppstyret intervjuet har forårsaket. Her i en scene fra filmen «Transformers», som er blitt nevnt i forbindelse med det elleve år gamle intervjuet. Foto: Moviestore/ REX /NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: Denne uken har et gammelt klipp fra et Megan Fox-intervju gått viralt. Nå slår hun tilbake mot oppstyret intervjuet har forårsaket. Her i en scene fra filmen «Transformers», som er blitt nevnt i forbindelse med det elleve år gamle intervjuet. Foto: Moviestore/ REX /NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 gjorde skuespiller og modell Megan Fox (34) et intervju med talkshowvert Jimmy Kimmel (52). Der fortalte hun åpent om den upassende måten filmregissør Michael Bay (55) skal ha behandlet henne på som tenåring, da hun var på filmsettet til «Bad Boys II».

Det nå elleve år gamle intervjuet har denne uken blitt vekket til live igjen og går nå viralt, ifølge Vanity Fair.

Det gjenoppståtte intervjuet har fått flere til å se nærmere på Fox' opplevelser i karrieren samt Bays sexistiske oppførsel mot flere kvinnelige stjerner i filmene hans, ifølge Vanity Fair.

Gammelt intervju vekker oppsikt

I det nå virale intervjuet fra 2009 fortalte Fox at hun var 15 år da hun dukket opp på filmsettet til «Bad Boys II». Fordi hun var for ung til å sitte på en bar under en scene i filmen, valgte Bay i stedet å la Fox danse under et fossefall iført en bikini.

- De filmet denne klubbscenen og de fikk meg inn, og jeg hadde på meg en bikini med stjerner og striper, en rød cowboyhatt og høye hæler. Og han (Michael Bay, journ.anm.) godkjente det, fortalte hun, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer