Kylie Jenner:

Reagerer på bryllupsantrekket

Kylie Jenners antrekk i Biebers bryllup falt ikke i smak hos alle.

ANKLAGES: Kylie Jenner anklages for å stjele oppmerksomheten fra Hailey Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
ANKLAGES: Kylie Jenner anklages for å stjele oppmerksomheten fra Hailey Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble bryllupet til Justin Bieber (25) og Hailey Bieber (22) avholdt i den amerikanske staten Sør-Carolina. Her var familie og venner av ekteparet samlet for å feire kjærligheten, et år etter at de først giftet seg i all hemmelighet.

Selv om det foreløpig ikke er blitt publisert bilder fra selve seremonien, har gjestene delt flere bilder fra festen på Instagram. Blant de som delte bilder var Kylie Jenner (22), som blant annet viste fram sitt antrekk fra Bieber-bryllupet.

Dette falt ikke i smak hos alle.

Gull-kjole

Kylie Cosmetics-gründeren dukket opp i stjernebryllupet kort tid etter at flere medier meldte at hun hadde blitt lagt inn på sykehus med influensaliknende symptomer. Selv meldte hun at hun ble nødt til å stå over moteuken i Paris, til tross for at hun hadde et samarbeid med en av designerne.

Det så riktignok ut til at Jenner klarte å bli frisk relativt raskt, da hun dukket opp i Sør-Carolina klar for en forrykende bryllupsfest. Iført en kjole i gull med en farlig høy og bred splitt poserte Jenner til flere bilder som hun senere la ut på Instagram.

View this post on Instagram

🏆

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Til tross for at 22-åringen så slående vakker ut i antrekket, var ikke fansen udelt imponert. Flere anklager henne nemlig for å stjele oppmerksomheten fra bruden.

- Vakker kjole, men så upassende for en annen kvinnes bryllup, skriver en som ikke er videre begeistret for antrekket.

- Er ikke dette litt mye for et bryllup? spør en annen.

En mener at Jenner må roe seg ned, og mener at hun er verre enn søsteren Kim Kardashian (38), som er kjent for å ofte dukke opp i ekstravagante antrekk.

- Ikke ditt bryllup, Kylie Jenner, du vil ikke ta oppmerksomheten fra bruden. Ikke engang Kim går så langt, poengteres det.

Når det gjelder hva man skal og ikke skal ha på seg i et bryllup, er dette ofte avhengig av kleskoden på invitasjonen.

Men mange anser det som god etikette blant bryllupsgjestene å unngå de mest utfordrende antrekkene. Som nettstedet Stylista skriver: «Ikke ta på deg Las Vegas-antrekket til denne anledningen» - med henvisning til at mye utringning og lårkorte kjoler neppe er det mest passende i et bryllup.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Har ikke vist brudekjolen

Til tross for at Kylie Jenner av enkelte blir anklaget for å stjele oppmerksomheten, er det «ingen» som faktisk vet akkurat hvordan bruden så ut under seremonien. Både Hailey og Justin har lagt ut bilder fra bryllupsfesten, men her hadde ikke bruden på seg selve brudekjolen, men en enkel festkjole.

Hello! Magazine skriver at bruden faktisk hadde på seg tre ulike kjoler på bryllupsdagen. Én til seremonien, én til mottakelsen etterpå og enda en kjole etter det - som hun trolig skiftet til da selve festen begynte.

Page Six skriver for øvrig at kjole nummer to minnet om kjolen hertuginne Meghan (38) skiftet til før bryllupsfesten da hun og prins Harry (35) giftet seg 19. mai i fjor.

View this post on Instagram

Looking forward to forever with you @haileybieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Ser fram til for alltid med deg, skriver Justin under dette bildet av seg og kona fra bryllupsfesten.

Paret, som giftet seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York i fjor høst, hadde planlagt bryllupsfesten i lang tid. De har opp til flere ganger sett seg nødt til å utsette bryllupet, men i august kunne TMZ melde at endelig dato var satt og at invitasjonene ble sendt ut.

KIRKEN: Det var i denne kirken paret sa «ja» for andre gang. Foto: NTB Scanpix
KIRKEN: Det var i denne kirken paret sa «ja» for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupet ble overraskende nok holdt i Sør-Carolina, en stat hverken Hailey eller Justin har tilknytning til. Vakkert ble det likevel, og ifølge E! News kostet mandagens bryllup over fem millioner norske kroner.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Betød masse

I løpet av helgen før selve bryllupet sørget paret for å underholde sine rundt 150 gjester, da de ifølge TMZ satte på den romantiske filmen «The Notebook», og skal etterpå ha overrasket med vannkrig.

Selve seremonien skal ha funnet sted ved solnedgang, og ifølge kilder som har uttalt seg til People var denne seremonien veldig spesiell for paret, selv om de egentlig allerede har vært gift i et år.

- De hadde det beste bryllupet og feiringen. Det var fantastisk og helt magisk. De var glade for å ha familiene og vennene sine samlet i Sør-Carolina. Det betød mer enn de hadde sett for seg. Det var spesielt, sier kilden og fortsetter:

- Selv om de allerede var gift, var den religiøse seremonien veldig viktig. Nå føles det mer spesielt for dem.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

LES OGSÅ: Fant kjærligheten med «Luksusfellen»-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer