Kylie Jenner:

Reagerer på bryllupsantrekket

Kylie Jenners antrekk i Biebers bryllup falt ikke i smak hos alle.

ANKLAGES: Kylie Jenner anklages for å stjele oppmerksomheten fra Hailey Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix
ANKLAGES: Kylie Jenner anklages for å stjele oppmerksomheten fra Hailey Bieber. Foto: Skjermdump fra Instagram/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble bryllupet til Justin Bieber (25) og Hailey Bieber (22) avholdt i den amerikanske staten Sør-Carolina. Her var familie og venner av ekteparet samlet for å feire kjærligheten, et år etter at de først giftet seg i all hemmelighet.

Selv om det foreløpig ikke er blitt publisert bilder fra selve seremonien, har gjestene delt flere bilder fra festen på Instagram. Blant de som delte bilder var Kylie Jenner (22), som blant annet viste fram sitt antrekk fra Bieber-bryllupet.

Dette falt ikke i smak hos alle.

Gull-kjole

Kylie Cosmetics-gründeren dukket opp i stjernebryllupet kort tid etter at flere medier meldte at hun hadde blitt lagt inn på sykehus med influensaliknende symptomer. Selv meldte hun at hun ble nødt til å stå over moteuken i Paris, til tross for at hun hadde et samarbeid med en av designerne.

Det så riktignok ut til at Jenner klarte å bli frisk relativt raskt, da hun dukket opp i Sør-Carolina klar for en forrykende bryllupsfest. Iført en kjole i gull med en farlig høy og bred splitt poserte Jenner til flere bilder som hun senere la ut på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer