«Luksusfellen»:

Reagerer med vantro på parets pengebruk

«Luksusfellen»-ekspert Magne Gundersen blir sjokkert over paret fra Hitra i kveldens episode.

GÅR I MINUS: Espen Jektvik og Rose Mari Fløan går 28 500 kroner i minus hver måned. For å betale ned på gjelden låner de penger, noe som ikke er veldig smart, ifølge «Luksusfellen»-ekspert Magne Gundersen. Video: TV3 Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Luksusfellen»-ekspertene Magne Gundersen (56) og Cecilie Lynum (52) tar i kveldens episode av TV3-programmet turen til øya Hitra utenfor Trondheim, der paret Espen Jektvik (27) og Rose Mari Fløan (20) er bosatt.

Etter årevis med et ellevilt overforbruk, sponset av forbrukslån, står paret i fare for å miste huset, som er Jektviks barndomshjem.

Jektvik kjøpte huset da han var 22 år gammel, og det er brukt mye tid og penger på oppussing. 27-åringen anslår at han har brukt rundt 500 000 kroner på dette, og kan fortelle at det meste er betalt med avdrag og kreditt.

I tillegg har 27-åringen kjøpt en rekke andre ting på kreditt, som blant annet en 56-tommers TV, en splitter ny sofa og et rom fullt av verktøy.

Jektvik kan fortelle til forbrukerøkonom Magne Gundersen at det stort sett går en dag eller to etter at lønnen er inne på konto før det igjen er tomt, noe som får Gundersen til å få hakeslepp.

Prioriteringer

Magne Gundersen forteller til Se og Hør at han fikk et veldig godt førsteinntrykk av det unge paret, og påpeker at det var et nydelig par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer