Iselin Guttormsen:

Reagerer kraftig: - Hjerterått

Hudfletter Mads Hansens grep i ny podkastepisode.

REAGERER: Sexolog og influenser Iselin Guttormsen er ikke fornøyd med Mads Hansen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REAGERER: Sexolog og influenser Iselin Guttormsen er ikke fornøyd med Mads Hansen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke raste debatten om influenserbarns rett til privatliv, etter at Venstre kom med et lovforslag som vil forby foreldre å publisere bilder og personopplysninger om barn for kommersielle formål.

Flere kastet seg inn i debatten, deriblant programleder Mads Hansen (38). Gjennom flere videoer og bilder på Instagram reagerte han på et innlegg delt av influenser Iselin Guttormsen (36).

«Mye prat om influensere som blottlegger barna sine for egen vinning - og mange får, med rette, kritikk. En av de aller verste, derimot, har sluppet overraskende billig unna», skrev han, før han delte et skjermopptak av Guttormsens døtre.

I videoen som ble delt videre snakker influenseren med døtrene om intimvask, samt forskjellen på vulva og vagina.

Søndag slapp Guttormsen en 50 minutter lang spesialepisode av podkasten «G-punktet». Der forteller en tydelig opprørt Guttormsen om konsekvensene av Hansens innlegg, samt deler sine tanker om debatten.

Mottok hatmeldinger

Guttormsen forklarer at hun ble kastet inn i debatten, enten hun ville eller ei, og at temaet generelt er umulig å være uenig i. Hun reagerer derimot sterkt på Hansens innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.