Jørgine Massa Vasstrand:

Reagerer etter tapet: - Spar meg

Jørgine Massa Vasstrand finner seg ikke i kritikken.

UTTALER SEG OM KRITIKKEN: Treningsbloggeren og influenseren Jørgine Massa Vasstrand har fått en hel del negative tilbakemeldinger etter at hun kom på andreplass under lørdagens «Skal vi danse»-finale. Nå svarer hun i et innlegg på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix
UTTALER SEG OM KRITIKKEN: Treningsbloggeren og influenseren Jørgine Massa Vasstrand har fått en hel del negative tilbakemeldinger etter at hun kom på andreplass under lørdagens «Skal vi danse»-finale. Nå svarer hun i et innlegg på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag kveld var det duket for finalen i TV 2-programmet «Skal vi danse», og de to finalistene Jørgine Massa Vasstrand (30) og Aleksander Hetland (36) ga jernet på dansegulvet.

Sistnevnte stakk til slutt av med seieren sammen med dansepartneren Nadya Khamitskaya (36), og kunne i tillegg juble over både poengrekord og stemmerekord.

Vasstrand fikk andreplassen og forsvant raskt fra dansegulvet etter finalen, men kom tilbake igjen med en beskjed til den oppmøtte pressen om at hun trengte tid til å samle seg.

- Jeg trenger nok litt tid for å la det synke inn. Men minnene og opplevelsen har vært helt fantastisk, sa hun til Se og Hør og la til:

- Det er ikke noe gøy å tape. Et kjempeantiklimaks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer