Jørgine Massa Vasstrand:

Reagerer etter tapet: - Spar meg

Jørgine Massa Vasstrand finner seg ikke i kritikken.

UTTALER SEG OM KRITIKKEN: Treningsbloggeren og influenseren Jørgine Massa Vasstrand har fått en hel del negative tilbakemeldinger etter at hun kom på andreplass under lørdagens «Skal vi danse»-finale. Nå svarer hun i et innlegg på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix
UTTALER SEG OM KRITIKKEN: Treningsbloggeren og influenseren Jørgine Massa Vasstrand har fått en hel del negative tilbakemeldinger etter at hun kom på andreplass under lørdagens «Skal vi danse»-finale. Nå svarer hun i et innlegg på bloggen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag kveld var det duket for finalen i TV 2-programmet «Skal vi danse», og de to finalistene Jørgine Massa Vasstrand (30) og Aleksander Hetland (36) ga jernet på dansegulvet.

Sistnevnte stakk til slutt av med seieren sammen med dansepartneren Nadya Khamitskaya (36), og kunne i tillegg juble over både poengrekord og stemmerekord.

Vasstrand fikk andreplassen og forsvant raskt fra dansegulvet etter finalen, men kom tilbake igjen med en beskjed til den oppmøtte pressen om at hun trengte tid til å samle seg.

- Jeg trenger nok litt tid for å la det synke inn. Men minnene og opplevelsen har vært helt fantastisk, sa hun til Se og Hør og la til:

- Det er ikke noe gøy å tape. Et kjempeantiklimaks.

Siden lørdag har det vært nokså stille fra 30-åringen, men i et nytt innlegg på bloggen med tittelen «Andreplassen», delt søndag kveld, beskriver hun følelsene hun sitter igjen med etter at førsteplassen glapp.

TAPTE: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at det var kjipt å tape finalen. Video: Rød Løper Vis mer

Får kritikk for atferden og væremåten

I blogginnlegget skriver Vasstrand at hun først og fremst ble skuffet etter at dommen falt, og legger ikke skjul på at hun ville vinne - ikke bare for sin egen del, men også for dansepartneren Jørgen, familien og alle som har stemt, støttet og heiet henne frem.

- Men, vet dere hva jeg er glad for? At jeg ikke mistet meg selv oppi dette. At jeg ikke prøvde å fremstå som noe annet enn den jeg er. At jeg aldri spilte et spill for galleriet. Da hadde andreplassen vært enda vondere å svelge. Jeg kjempet om seier fra første dag. La aldri skjul på det, skriver 30-åringen på bloggen sin med navn «Funkygine».

Videre skriver treningsbloggeren at det at hun hele veien var målrettet om å vinne dansekonkurransen har irritert mange, og hun benytter derfor anledningen til å dele noen tanker rundt nettopp det.

IKKE FØRSTE GANG: Jørgine Massa Vasstrand skriver i blogginnlegget at det ikke er første gang hun får tilbakemeldinger eller kommentarer på hvordan hun er. Her avbildet under lørdagens finale i TV 2-programmet. Foto: NTB Scanpix
IKKE FØRSTE GANG: Jørgine Massa Vasstrand skriver i blogginnlegget at det ikke er første gang hun får tilbakemeldinger eller kommentarer på hvordan hun er. Her avbildet under lørdagens finale i TV 2-programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- For i dag har jeg fått mange meldinger fra mennesker som mener at jeg burde endre både atferd, væremåte og innstilling. Det er ikke første gangen. Det ramler jevnt over inn lignende kommentarer ellers også. I oppveksten var det mange som ønsket å sette meg litt på plass for den jeg var og er, fortsetter Vasstrand i blogginnlegget.

TÅREVÅTT: I TV-serien «Funkyfam» får vi blant annet en innblikk i hvordan Jørgine Massa Vasstrand tilsynelatende har hatt et dårlig forhold med faren sin. Nå skal de lage kokebok sammen, og da blir hun tvunget til dra frem gamle minner. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

- Spar meg

Kritikken dreier seg om alt fra at hun burde være mer ydmyk, ha mindre vinnerinstinkt, mindre selvtillit og bli mer jovial, til å ikke være så selvopptatt.

Dette setter 30-åringen spørsmålstegn ved, og lurer på om janteloven gjør at man ikke klarer å akseptere at folk er forskjellige.

Videre kommer Vasstrand med en klar oppfordring til leserne sine.

- Så til alle dere som tror dere sitter på en fasit på hvordan hver enkelt burde være. Spar meg. Seriøst! Spar meg. Sånne kommentarer gjør meg bare enda mer bestemt på å være akkurat sånn jeg er. Det var det. Takk for meg.

Se og Hør har både søndag og mandag forsøkt å komme i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand, men har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar.

Søndag kveld delte Vasstrand også et innlegg på Instagram med et bilde av seg selv og ektemannen Morten Sundli (29).

«For en opplevelse. Og for en dansepartner jeg har hatt! Tusen takk (igjen) til alle dere som har stemt og heiet oss frem! Dere er 😍😍😍!! Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for den vanlige hverdagen igjen. Med verdens beste Morten og de kuleste ungene jeg vet om i hele verden», er noe av det 30-åringen skriver i innlegget.

Lykketruse

Før lørdagens finale kunne Vasstrand avsløre at hun har danset i samme truse siden første gang hun fikk 40 poeng av dommerne. Overfor Se og Hør lettet hun på sløret om den såkalte lykketrusa, og fortalte hva hun skulle gjøre med den hvis hun vant dansekonkurransen.

- Jeg hadde på meg en grå truse fra Intimissimi i Italia da jeg fikk 40 poeng for dansen til låten «Shallow». Jeg har blitt skikkelig overtroisk av dette «Skal vi danse»-opplegget, så jeg tenkte at denne trusa må jeg ha på meg hver gang, humret hun.

EN HALV MILLION: Jørgine «Funkygine» Vasstrand var klar for finale i «Skal vi danse», og har de siste lørdagene hatt på seg sin såkalte «lykketruse». Her avslører hun hva hun skal gjøre med trusa hvis hun vinner. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Vasstrand avslørte også at hun hadde klare planer om å prøve å selge lykketrusa på Ebay for en halv million hvis hun vant.

Om 30-åringens lykketruse fortsatt skal selges er uvisst etter som hun som tidligere nevnt havnet på en andreplass i «Skal vi danse»-finalen i helgen.

LES OGSÅ: Svarer på «Skal vi danse»-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer