North West:

Reagerer etter North West (5) sin catwalk-debut

- Upassende, for å si det mildt.

STOLT MOR: Kim Kardashian var selvfølgelig til stede da datteren gikk sin første catwalk. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix
STOLT MOR: Kim Kardashian var selvfølgelig til stede da datteren gikk sin første catwalk. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som det første barnet til realitydronningen Kim Kardashian (37) og hip hop-mogulen Kanye West (41), har North West (5) vært i medienes søkelys siden dagen hun ble født.

Fotografene venter i hopetall på kjendisbarnet hvor enn hun beveger seg, og allerede i tidlig alder lærte hun å rope frasen «no pictures» - ingen bilder - til dem. Selv om hun har gitt inntrykk for at hun kan synes det er ubehagelig, har ikke familien gjort stort for å skjerme henne.

Jo da, barna i Kardashian-klanen medvirker sjelden i serien «Keeping up with the Kardashians», men de har stilt opp i motekampanjer, for store, offentlige photoshooter og blir ofte lagt ut bilde av i sosiale medier. Nå har det gått et steg lenger for den unge realityarvingen.

I helgen debuterte nemlig femåringen som modell på catwalken, til manges store overraskelse.

Det skal derimot nevnes at hun ikke spaserte ned motemoloen i verken Paris eller Milano, men hjemme i California - med mamma Kim trygt ved hennes side.

Anledningen var at lekeprodusenten «LOL Surprise» arrangerte en visning i forbindelse med lanseringen av et nytt produkt. Ifølge Harper's Bazaar var derfor flere barn kledd ut som dukkene produsenten lager, og blant modellene var altså Kim Kardashians førstefødte.

Ikledd en rød skinnjakke som flere mente minnet om Michael Jacksons ikoniske «Thriller»-jakke, store solbriller og et rødt skjørt, spaserte hun stolt nedover motemoloen, mens Kim heiet på og filmet fra plassen sin.

Kim la ut en rekke videoklipp av datteren på sin Instagram-story, og var tydelig stolt. Ifølge Cosmopolitan ropte hun «Go Northie», mens datteren struttet på catwalken.

View this post on Instagram

Northie came through! @lolsurprise

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

Yessss walk queens!!

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on

- La henne være et barn

Men til tross for at Norths mor var tydelig stolt, er ikke alle like imponerte.

Flere amerikanske kjendisnettsteder har delt femåringens catwalk-debut på sine YouTube-kanaler, og kommentarene er ikke bare positive. Spesielt kommentarfeltet under E! News sin video renner over av kritikk.

- Bar mage og rød leppestift på et litebarn. Barn skal ikke ha på seg magetopp. Upassende, for å si det mildt, skriver en i kommentarfeltet.

- Hun er fem år. La henne være et barn, skriver en annen.

MOTEBEVISSTE: North vokser opp i en motebevisst familie, og satt på første rad på mammas fang under moteuken i New York i 2015. Foto: NTB Scanpix
MOTEBEVISSTE: North vokser opp i en motebevisst familie, og satt på første rad på mammas fang under moteuken i New York i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Elsker å kle seg ut

Enkelte mener at det er for tidlig for kjendisdatteren å bli eksponert på denne måten - da hun enda ikke er gammel nok til å ta sine egne valg.

- La henne få velge om hun ønsker å gjøre dette eller ikke når hun blir voksen, lyder en av kommentarene.

Kim hevder på sin side at hun og datteren sammen kom frem til at North skulle ta del i showet.

- North er helt besatt av LOL Surprise, så da vi fant ut at de skulle arrangere et moteshow, måtte vi faktisk bli involvert. Hun elsker å kle seg ut som sine favorittkarakterer, så det var spennende for henne å bli en helt ekte LOL-dukke, sa Kim i en uttalelse.

Flere andre kjendisbarn fra California-området gikk også i visningen, men ikke overraskende var det selvfølgelig North som stjal showet og fikk det meste av oppmerksomheten.

Hennes berømte mor har også figurert som modell på catwalken enkelte ganger, blant annet for den avdøde designeren Christian Audigier.

LES OGSÅ: Innrømmer plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer