Erlend Elias:

Reagerer: - Det er helt forkastelig

TV-profilene reagerer på uttalelsene til Ole Paus.

«SKAMMELIG»: Erlend Elias går hardt ut mot Ole Paus. Foto: Svend Aage Madsen/Se og Hør
«SKAMMELIG»: Erlend Elias går hardt ut mot Ole Paus. Foto: Svend Aage Madsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et Dagbladet Pluss-intervju gir musiker Ole Paus (75) uttrykk for at han blir irritert over homofile som tilsynelatende kun er til stede i underholdningsbransjen i kraft av sin legning.

- Det låter nesten som om jeg er homofob, men noen må si det: Det at folk har en legning er ikke nok til å gjøre dem til gode underholdere eller artister, sier han blant annet.

Videre kommer det frem at Paus har støttet homofiles rettigheter i flere tiår.

- Ja, det har jeg. Og det gjør jeg absolutt fremdeles. Kim Friele var en god venn og jeg laget til og med en sang som heter «Selv sopere har et rom i himmelen». Og det er veldig fint å ha gjort. For det mener jeg jo. Vi er jo alle skapt som de vi er. Men …

- Altså, det handler kanskje mer om en type mennesker, enn en legning. En type ekstremt selvopptatte mennesker som ikke har skjønt at deres seksuelle legning ikke nødvendigvis gjør dem interessante. Eller morsomme. Eller underholdende. Jeg får nok mange imot meg nå, men … det får heller være, fortsetter han i intervjuet.

Reagerer

Se og Hør har blant andre vært i kontakt med VGTV- og «Skal vi danse»-profil Morten Hegseth (36). Han forteller at han ikke lar seg engasjere så mye siden «Ole Paus ikke er så innmari relevant og ikke har så stort gjennomslag uansett».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer