Khloé Kardashian:

Reagerer: - Klarer ikke å smile lenger

Nok en gang mener fansen at realitystjernen er ugjenkjennelig.

VEKKER OPPSIKT: Khloé Kardashians nye Instagram-video får flere av fansen til å sperre opp øynene. Her avbildet ved en annen anledning i 2019. Foto: Broadimage /Shutterstock / NTB
VEKKER OPPSIKT: Khloé Kardashians nye Instagram-video får flere av fansen til å sperre opp øynene. Her avbildet ved en annen anledning i 2019. Foto: Broadimage /Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Opp gjennom årene har det titt og ofte blitt skrevet om den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen. Spesielt Khloé Kardashian (36) har en rekke ganger fanget oppmerksomheten til fansen med «ugjenkjennelige» bilder.

Nå gjør hun det nok en gang, og det er trolig heller ikke siste gang ansiktet til realitystjernen skaper overskrifter.

Det er i anledning en reklamevideo for et samarbeid at fansen mener Khloé ikke ligner på seg selv. Kort tid etter at videoen ble delt på realitystjernens Instagram, har fansen tydd til Twitter for å spekulere på om ettbarnsmoren har lagt seg under kniven.

- Ser ikke ut som seg selv

Flere mener at spesielt leppene og nesen til Khloé ser helt annerledes ut enn tidligere, ifølge Pop Culture.

«Kan noen vær så snill å fortelle meg hva som har skjedd med ansiktet til Khloé Kardashian? Hun klarer faktisk ikke å smile lenger», skriver en fortvilt fan på Twitter.

«Khloé Kardashian endrer ansiktet sitt hver 2,5 måned og jeg blir alltid lamslått av hva den nye oppdateringen fra henne viser», lyder det fra en annen Twitter-bruker.

«Hun ser ikke lenger ut som seg selv, men det er vel målet», skriver en tredje, mens en fjerde følger opp med:

«Khloés nye ansikt kom akkurat».

«Djevelen jobber hardt, men ingen jobber hardere enn Khloés Face ID», lirer nok en Twitter-bruker av seg.

Forsvarer stjernen

Andre velger imidlertid å ta realitystjernen i forsvar:

«Khloé Kardashian er vakker med eller uten plastisk kirurgi. Dere elsker å mobbe henne så mye at det er ekkelt. Det koster ingenting å være snill».

- «Jeg synes Khloé ser bra ut. Dere bare hater alt ved henne», lyder det fra en annen fan.

Hittil har ikke Khloé selv kommentert reaksjonene, men hun har imidlertid valgt å skru av muligheten til å kommentere videoen på Instagram.

Khloés nyeste reklamevideo kommer bare kort tid etter at hun medvirket i en reklame for sitt eget klesmerke Good American. I etterkant var det imidlertid først og fremst noen av Khloés kroppsdeler som fikk spalteplass.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Avkreftet ryktene

Særlig fikk realitystjernens usedvanlig lange føtter og hender fansen til å lure på om bildene hadde vært gjennom en runde i Photoshop. Det tok imidlertid ikke lang tid før hovedpersonen selv tok til Twitter for å forklare det hele.

«Ikke bekymre dere! Jeg har ikke så merkelig lange fingre. Det er linsen! Jeg kan ikke tro at jeg i det hele tatt må skrive dette på Twitter, mine gamle og normale hender er fortsatt intakte. Nei, jeg tok ikke en operasjon for å forlenge fingrene, og nei, det er ikke en «photoshop-tabbe», skrev realitystjernen på Twitter.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

I et annet innlegg skrev 36-åringen at hun fikk seg en god latter da hun forsto at folk virkelig trodde hun hadde brukt kirurgi for å forlenge sine egne hender og føtter:

«Hvordan kunne noen tro at dette er størrelsen på føttene mine? Det er vinkelen og en bestemt type linse. Og jeg synes personlig at kameralinsen er skikkelig kul. Det gir bildet en annerledes stemning og ikke det samme, gamle og kjedelige som jeg alltid ser. Uansett, jeg er fornøyd med bildene».

SLUTT: Det går mot slutten for realityserien «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkerer etter plastisk operasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer