Khloé Kardashian:

Reagerer: - Ikke sleik ræva mi

Realitystjernen har sett seg lei alle kommentarer om utseendet sitt.

LEI: Khloé Kardashian får stadig kommententarer om utseendet sitt. Nå er hun lei. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
LEI: Khloé Kardashian får stadig kommententarer om utseendet sitt. Nå er hun lei. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjelden at klodens realitystjerner får gjennomgå i kommentarfelt på grunn av måten de ser ut på. Spesielt Khloé Kardashian (36) har gjennom en årrekke fangets fansens oppmerksomhet.

Flere ganger har hun nemlig publisert bilder der fans og kritikere mener hun er totalt ugjenkjennelig, og det er derfor blitt heftig spekulert på om hun har lagt seg under kniven.

Senest var det en reklamevideo for et samarbeid som vekket reaksjoner.

«Kan noen vær så snill å fortelle meg hva som har skjedd med ansiktet til Khloé Kardashian? Hun klarer faktisk ikke å smile lenger», skrev en fortvilt fan på Twitter.

Nå har realitystjernen imidlertid sett seg lei alle spekulasjoner, og snakker mildt sagt rett fra levra.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Ikke kyss meg i ræva»

Reaksjonen hennes kom etter at TikTok-brukeren Makincasey raste mot den britiske tabloidavisen Daily Mail. De publiserte nemlig nylig to bilder side om side av 36-åringen, ett fra 2007 og ett fra 2021. Der skrev de at hun var «ugjenkjennelig».

- Daily Mail, deres nye navn burde være «Vi hater Kardashians» eller noe, for hva er dette?? De velger å vise et bilde av Khloé fra over ett tiår siden. Jeg har sett på serien siden den kom ut, og ingenting av dette ser ugjenkjennelig ut, sier han i videoen.

En av menneskene som setter pris på ordene, er Khloé selv.

«Jeg vil ikke at noen skal sleike ræva mi. Jeg ber ikke om det. Det jeg ber om er at folk skal innse hva artikler som dette gjør med noens sjel og selvtillit», skriver hun i et kommentarfelt, ifølge E! News.

«Keeping up with the Kardshians»-stjernen skriver videre at hun er svært takknemlig for at noen i det hele tatt tør å stå opp mot mobbing.

«Å forsvare noen, spesielt når vi ikke kjenner hverandre, gjør hjertet mitt lykkelig. Det er en sånn person jeg er. Jeg liker å forsvare det som er rett. Takk til alle for deres søte kommentarer og takk til @mackincasey for at du er så snill».

MAMMAKROPPEN: I Khloé Kardashians program «Revenge Body», forteller hun om tiden etter fødsel. Video: Hayu via TV2 Sumo Vis mer

- Prøver å oppføre meg

Dette er langt fra første gang Khloé har mottatt kommentarer på utseendet sitt. Hun prøver imidlertid å ikke ta seg nær av det.

- Jeg ville aldri brukt tiden min på å være negativ mot noen. Jeg kommenterer bare snille og positive ting. I starten lot jeg sånne ting gå inn på meg, men nå bryr jeg meg ikke. Kanskje hvis jeg har en dårlig dag, men vanligvis, kanskje 90 prosent av tiden, går det ikke inn på meg, sa hun til Elle.com i fjor.

Hun er imidlertid langt fra redd for å tulle med nett-trollene.

- Noen ganger vil jeg tulle med folk litt. Jeg prøver å ikke gjøre det! Jeg prøver å oppføre meg, men noen ganger ber de om det.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

«Ikke bekymre dere!»

Som nevnt er det bare kort tid siden Kardashian fikk en storm av kritikk for utseendet sitt, etter den ovennevnte reklamevideoen. Flere mente at spesielt leppene og nesen til Khloé ser helt annerledes ut enn tidligere, ifølge Pop Culture.

«Khloé Kardashian endrer ansiktet sitt hver 2,5 måned og jeg blir alltid lamslått av hva den nye oppdateringen fra henne viser», smalt det fra en Twitter-bruker.

«Hun ser ikke lenger ut som seg selv, men det er vel målet», skriver en annen.

Khloés nyeste reklamevideo kom bare kort tid etter at hun medvirket i en reklame for sitt eget klesmerke Good American. I etterkant var det imidlertid først og fremst noen av Khloés kroppsdeler som fikk spalteplass.

OVERRASKER: Deltakerne på «Camp Kulinaris» fikk seg et syn utenom det vanlige. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

«Ikke bekymre dere! Jeg har ikke så merkelig lange fingre. Det er linsen! Jeg kan ikke tro at jeg i det hele tatt må skrive dette på Twitter, mine gamle og normale hender er fortsatt intakte. Nei, jeg tok ikke en operasjon for å forlenge fingrene, og nei, det er ikke en «photoshop-tabbe», skrev realitystjernen på Twitter.

LES OGSÅ: Sjokkerer med ellevill forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer