<strong>BLIR PAPPA:</strong> Daniel Fredheim Holm, som her feirer Norgesmesterskapet i 2009 da han spilte for Vålerenga, blir pappa i juni. Foto: STELLA PICTURES
BLIR PAPPA: Daniel Fredheim Holm, som her feirer Norgesmesterskapet i 2009 da han spilte for Vålerenga, blir pappa i juni. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

RBK-stjerne blir pappa for første gang

Daniel Fredheim Holm bekrefter babynyheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2009 ble den norske fotballstjernen Daniel Fredheim Holm (25) solgt fra Vålerenga til den danske klubben Aab. I januar i år kom han tilbake til Norge, men denne gangen var det Rosenborg som ble hans nye arbeidsgiver.

Seriestarten har ikke vært alt for oppløftende sett med Rosenborg-øyne. I serieåpningen tapte nemlig de svarte og hvite mot Brann, mens det i kamp nummer to også ble tap - denne gangen hjemme mot Stabæk.

For Daniel Fredheim Holm går det derimot mye bedre på hjemmebane. Fredheim Holm og kjæresten hans, Linda Kristine Hanssen, kan se frem til å bli foreldre til sommeren - nærmere bestemt i juni, kan Seher.no nå avsløre.

25-åringen bekrefter også nyheten til Seher.no. 

- Det stemmer det, sier Daniel Fredheim Holm, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

RBK-spilleren har tidligere også vært innom det norske fotball-landslaget flere ganger. I mars 2007 debuterte han med flagget på brystet mot Tyrkia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Måtte slutte å trene for å være her  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer