RBK-eks vil bli Miss

I år er det syv skjønnheter med "unorske" aner som har gått videre til kvartfinalen. I kveld møtes to av dem til duell.

CYNTHIA RENGIFO: Er oppkalt etter Miss Peru 1982. Stikker hun av med Frøken Norge 2007 tittelen? Foto: www.froken.no
CYNTHIA RENGIFO: Er oppkalt etter Miss Peru 1982. Stikker hun av med Frøken Norge 2007 tittelen? Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se bikinibildene av finalistene i gruppe 2 her.


SEHER.NO: Stephanie Palomino Davadi (20) som har spansk far og latinamerikansk mor håper å bli en av de 20 som går videre til semifinalen.

- Det var litt oppstyr rundt dette med at så mange ikke ser norske ut. Men jeg føler meg like norsk som alle andre, sier Stephanie til adressa.no.


Geir Hamnes er stolt av sine ikke-norske jenter.

- Samtlige som er med i årets konkurranse, er verdige kandidater, og deres etniske bakgrunn er et ikke-tema for juryen. Hadde vi vært negative til deltakere med annen etnisk bakgrunn, ville vi unnlatt å ta ut noen av disse til videre deltakelse, sier Hamnes til VG.


Den vakre Trondheims-jenta var i tre år kjæreste med RBK-spilleren Andreas Nordvik, men forholdet tok slutt for tre måneder siden. Til vanlig jobber hun som selger, men ønsker å studere noe innen media.


- Jeg syns det er veldig viktig å være et godt forbildet for unge jenter både nasjonalt og internasjonalt. Jegt vil bruke meg selv som et eksempel på at jeg er ikke den typiske syltynne og kjempe høye modelltypen. Men jeg syns at alle jenter bør tørre og stille opp på slike konkurranser, skriver hun i profilen sin på www.froken.no


I kveld, på selveste kvinnedagen, møter Stephanie peruanske og Hollywood-baben Cynthia Rengifo (23) til duell.


Stem på din Frøken Norge-favoritt her (ekstern lenke).


 Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer