I KOMA: Den amerikanske artisten Raz-B ligger i koma og puster ved hjelp av en respirator etter å ha blitt angrepet under en konsert et sted i Kina. Tilstanden hans skal være svært alvorlig, melder TMZ. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over Press
I KOMA: Den amerikanske artisten Raz-B ligger i koma og puster ved hjelp av en respirator etter å ha blitt angrepet under en konsert et sted i Kina. Tilstanden hans skal være svært alvorlig, melder TMZ. Foto: FilmMagic/Getty Images/All Over PressVis mer

R&B-stjerne ligger i koma

Artisten holdes i live ved hjelp av resprator etter å ha blitt angrepet under en konsert.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske R&B-stjernen De'Mario Monte Thornton, bedre kjent som Raz-B (28), svever mellom liv og død på et sykehus i Kina. Det melder TMZ.   

- Han ligger i koma og trenger at så mange som mulig ber for ham, sier artistens PR-agent Toy Jones til nettstedet.

Raz-B opptrådte på en nattklubb et sted i Kina torsdag kveld, og fikk knust en glassflaske i ansiktet da han prøvde å bryte opp en slåsskamp i publikum.

28-åringen fikk medisinsk hjelp etter hendelsen, og måtte sy flere sting for å fikse en flenge i overleppen. Men dagen etter det tilsynelatende lite alvorlige angrepet, våknet ikke Raz-B om morgenen, ifølge TMZs kilder.

En av danserne tok da affære og fikk fraktet sangeren til et sykehus i nærheten.

Legene skal ha undersøkt 28-åringens hjerneaktivitet og funnet ut at situasjonen er svært alvorlig. Raz-B puster nå kun ved hjelp av en respirator og har drevet inn og ut av bevissthet, forteller kilder til det amerikanske nettstedet.

LES OGSÅ: Aksel avslørte vinnerne