R&B-kongen kommer til Norge

Ne-Yo opptrer på Fredspriskonserten i Oslo Spektrum.

KOMMER: Ne-Yo har jobbet tett med de norske gutta i Stargate, og kommer til Norge for å opptre på fredskonserten. Foto: Stella Pictures
KOMMER: Ne-Yo har jobbet tett med de norske gutta i Stargate, og kommer til Norge for å opptre på fredskonserten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er kjent for fløyelsmyke låter som «So Sick» og «Because of You» - signert de norske stjerneprodusentgutta i Stargate.

I begynnelsen av desember ankommer den amerikanske R&B-kongen Shaffer Chimere Smith (33), bedre kjent under artistnavnet Ne-Yo, Oslo for å opptre under Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum 11.desember.

Dagen før har den gjeve prisen blitt delt ut til årets vinner som er Den europeiske union (EU).

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I midten av måneden ble det kjent at Sarah Jessica Parker (47) og Gerard Butler (43) er hyret inn til å lede Fredspriskonserten, og den verdensberømte «Sex og Singelliv»-stjernen fortalte i en pressemelding at hun ser på det som en ære å få lov til å stå på scenen i Oslo Spektrum:

- Det er et stort privilegium å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Jeg er beæret over å få dele scene med slike fantastiske artister.

I tillegg til Ne-Yo skal internasjonale stjerner som Seal (49) og Jennifer Hudson (31) også opptre, sammen med norske artister som Karpe Diem og Susanne Sundfør (26).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ne-Yo brukte 30 000 kroner på strippeklubb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer