RAZZIA: I disse lokalene slås det nå til fra Los Angeles-politiet. Meningen er å finne ut om Jacksons lege skrev ut legemiddelet Propofol til ham. Foto: All Over Press
RAZZIA: I disse lokalene slås det nå til fra Los Angeles-politiet. Meningen er å finne ut om Jacksons lege skrev ut legemiddelet Propofol til ham. Foto: All Over PressVis mer

Razzia mot Jacksons lege

Et 20-talls politifolk stormet kontoret til Michael Jacksons lege.

SEHER.NO: Politiet har i dag foretatt en razzia mot legekontoret til Michael Jacksons lege Conrad Murray.

Et 20-talls politifolk, inkludert narkotikapoliti slo til ved Murrays legeklinikk i Houston. Det er det ABC News som melder.

Et følge på 15 biler har parkert utenfor doktorens kontor, og det skal være 24 politifolk som går gjennom legens eiendeler.

Conrad var den siste som så poplegenden i live, og det spekuleres i om han kan ha hatt noe med dødsårsaken å gjøre. Det mener i hvert fall Michaels brødre, Jermain og Tito, som offentlig har gått ut og anklaget legen.

I dag tidlig amerikansk tid fikk politiet gjennom en ransakelsesordre, etter at de første resultatene fra obduksjonen ble klar.

Dødsårsaken skal ha noe med legemiddelet Propofol å gjøre. Det skal ha blitt funnet dødelige mengder av stoffet i Jacksons kropp.

Målet til politiet er nå å finne ut om det er Murray som har skrevet ut legemiddelet til Jackson.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det er mord