Ray Kay falt for vakre Cathrine

I lengre tid har musikkvideoregissøren Ray Kay datet norske Cathrine Haave. Nå er de blitt kjærester.

FANT TONEN: Reinert «Ray Kay» Olsen har funnet tonen med  Cathrine Haave. Her er de fotografert under filmfestivalen i Haugesund.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FANT TONEN: Reinert «Ray Kay» Olsen har funnet tonen med Cathrine Haave. Her er de fotografert under filmfestivalen i Haugesund. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reinert Olsen (33), bedre kjent som Ray Kay, har de siste årene slått seg stort opp i USA med sitt virke som musikkvideoregissør. Stjernene har banket på døra og bedt han lage deres videoer. Blant annet står han bak Lady Gagas «Poker Face».

Da Se og Hør traff Ray Kay under filmfestivalen i Haugesund tidlig i høst, kom han sammen med modellen Cathrine Haave (23).

- Vi er bare gode venner, sa paret den gang.

Nå har altså modellen og musikkvideoregissøren offisielt blitt ett par.

- Hun har vært hos han i Miami og nå har hun flyttet dit. I går bestemte de seg for å gjøre forholdet offentlig med å endre sin Facebook-status, forteller en venn av paret.

Se og Hør har ikke kommet i kontakt med Cathrine Haave eller Ray Kay for kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Noen stjerner har litt ego

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer