DEN GANG DA: Hvem skulle tro at dette paret skulle ende opp som to av Hollywoods største kranglefanter? Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Hvem skulle tro at dette paret skulle ende opp som to av Hollywoods største kranglefanter? Foto: All Over PressVis mer

- Råtne i helvete, di hore

Charle Sheen og Denise Richards er langt i fra ferdige med hverandre.

SEHER.NO: Charlie Sheen (42) og Denise Richards (37) står bak et av de bitreste skilsmisseoppgjørene i Hollywood.

Nå forteller Bond-baben Richards at Sheen nylig ba henne råtne i helvete sammen med sin avdøde mor...

Paret har barna Sam (3) og Lola (2) sammen, og dette fører til at de to blir tvunget til å kommunisere.

- Forrige uke sendte jeg Charlie en tekstmelding, hvor jeg spurte om han skulle delta på familiedagen som ble arrangert på Sams skole. Jeg informerte ham også at Sam var forkjølet, forteller Richards ifølge Contactmusic.

- Svaret hans var: "Jeg håper du og din verdiløse autistiske far får kreft og slår dere sammen med din idiotiske mor. Råtne i helvete, di hore." Min mor døde av kreft. Dette er det jeg opplever hver uke.

Richards mistet sin mor Joni julen 2007.

- Han gikk glipp av pappa-dagen på skolen, og faren min måtte gå i stedet for. Og slik snakker han til meg? fortsetter skjønnheten.

Onsdag langet Richards ut mot "Two And A Half Men"-stjernen, som i fjor hevdet at Denise hadde tryglet ham om å donere sæd til henne.

- Jeg vil ikke ha Charlies prostitusjons-transtvestitt-infiserte sperm. Jeg har to vakre barn. Det holder. Jeg har kommet meg over ham. Han er den som ikke kommer seg videre. Han er forferdelig, og har nådd sitt lavpunkt.

30. mai skal Charlie gifte seg med sin Brooke Mueller (29). Forhåpentligvis går dette ekteskapet ltit bedre...

LES OGSÅ: Denise tar HIV-test