Raste ned i vekt under «Skal vi danse»

- Det har vært utrolig hardt, innrømmer «Skal vi danse»-deltageren... Se video!

MANGE KILO LETTERE: - Jeg har sikkert gått ned seks eller syv kilo. Og det er mye, sier Einar Gelius, som her er avbildet med Stine Buer, Cecilie Skog og Andrine Flemmen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MANGE KILO LETTERE: - Jeg har sikkert gått ned seks eller syv kilo. Og det er mye, sier Einar Gelius, som her er avbildet med Stine Buer, Cecilie Skog og Andrine Flemmen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Einar Gelius og dansepartner Olga Divakova nederst i saken!


SEHER.NO: Lørdag ble det klart at Einar Gelius (51) var den første av årets «Skal vi danse»-deltagere som måtte si takk for seg i den beintøffe konkurransen. Totalt, gjennom program én og to, fikk sognepresten kun 20 poeng av dommerne, noe som tydeligvis ble for tøft å hente inn når seerstemmene ble talt opp.

Men selv om «Skal vi danse» nå er over for den blide 51-åringen, har deltagelsen i det populære danseprogrammet gitt ham masse. Blant annet har kiloene rast av den kjente presten.

- Jeg har sikkert gått ned seks eller syv kilo. Og det er mye, avslører Gelius til Seher.no.

Einar Gelius har selv aldri lagt skjul på at han aldri tidligere har trent aktivt - fram til «Skal vi danse». Derfor ble det en hard overgang for ham å plutselig skulle trene drøye fire timer om dagen.


- Det har vært utrolig hardt, treningen har vært veldig tøft. Det har vært slitsomt. Selv om jeg ikke alltid har med meg alle trinnene, er det i hvert fall noe med det å glede seg over det man gjør på parketten. Jeg tror vi formidler danseglede, fortalte Gelius til Seher.no i pausen av lørdagens show.
 
Etterpå, da det ble endelig klart at han måtte forlate parketten - etter å ha danset omdans mot Anne Marie Ottersen og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker - innrømmet han at trening nå har blitt en del av hans hverdag.

- Jeg må nok fortsette med det. Om ikke alle disse trinnene, så kommer jeg nok til å trene. Jeg elsker å danse, og vil fortsette med det. Men kanskje ikke på dette nivået, forteller han til Seher.no, før dansepartner Olga Divakova tar ordet:


- Han må bare fortsette med å spise salat, smiler hun.

Lørdag skrev Seher.no at den utstemte «Skal vi danse»-deltageren var misfornøyd med den lave poengsummen han fikk fra dommerne. I program nummer to fikk han kun åtte poeng, som i følge TV 2 er den laveste poengsummen noensinne i «Skal vi danse»-sammenheng.

- Jeg synes de var urettferdige mot meg i dag. Jeg hadde forventet at vi fikk litt bedre med poeng denne lørdagen, jeg hadde forventet at vi fikk flere poeng i dag enn forrige lørdag. Jeg mener at vi hadde en bedre innsats nå, og at vi hadde en progresjon. Men det så tydeligvis ikke dommerne. De ville det annerledes, sa han da.

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fikk et bilde i hodet

Se video med Einar Gelius og vakre Olga Divakova her:
[obj:media:8962]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer